.:: VIRTUAL RUNWAY ::. > Info Pult

Vozacka za motor...?

(1/4) > >>

Davorst89:
Zivim u Njemackoj inace sam iz BiH i imam Hrvatsku Putovnicu, BiH vozacku sam ovdje prebacio na Njemacku. Ove godine je napokon dosao red da polazem za motor ovdje to kosta od 1700€ do preko 2000€, a u BiH puno manje ne vise od 500€. Mene zanima zna li netko mogu li sa Njemackom vozackom poloziti u BiH za motor ( A ), vratiti se u Njemacku i sa odgovarajucom dokumentacijom reci im da sam u BiH polozio i za motor ( A ) i da to dopisu u ovu Njemacku vozacku...?


P.S: Moze u Info Pult podforum se prebaciti...?

balky1:
Pogleday Youtube kanal Damira Lenarta gdje čovjek lijepo sve objašnjava. Čak i iz komentara ispod videa se može iščitati da mnogima iz BiH vozačke nije priznato ništa osim B kategorije, ni ljudima s C+E s kodom 95. A kamoli da bi priznali "uvjerenje" o položenom ispitu. Ovo zadnje je moja logika, a ne iskustvo.

Nexie:
Znači, prvo ti njemci nece priznati bih vozacku jer imas stalno prebivaliste u istoj.
Drugo, opcija ti je da se odjavis iz njemačke na minimalno 6 mjeseci, mozda i vise traze da bi mogao polagati u bih odnosno da bi ti njemci poslje priznali vozacku.
Trece, mani se corava posla  :jesus:

Kraljević Junior:
Frend mi je imao par kategorija uključujući i A dok je živio u BiH, i prije cca god dana je otišao za Njemačku, samo su mu priznali B kategoriju i nijednu drugo..  :zid:

Tako da ga čeka polaganje opet!

Pranja996:
Znam da je bilo jako puno temi u vezi vozačke dozvole. I ispričavam se što ponovo o tome pišem.Imam sličan problem.
Ovako živim u Njemačkoj prije nekih mjesec dana sam položio za motor,ali sam se tjedan dana prije završne vožnje odjavio iz Hrvatske. Dobio sam uvjertenje o položenom vozačkom,ali je ne mogu sada napraviti u Hrvatskoj i sad me zanima ako je netko imao slična iskustva/riješenja da mi pomogne da je napravim tu gore ili bilo kakva pomoć..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju