cek
nemoze nema zadnje kocnice 
da

Ej Hrvoje ja sam se samo zezal kad sam reko da bude Aprilia propala kolko reklamiraš djelove
mislim da si se več popel na q.... ovim u moto 01
pusti ih malo budu sive dobili od tebe
E sad kad ču pičit na izmjenu ulja u moto 01 samo velim da poznam Hrvoja i sve mi besplatno naprave??? sve pod reklamaciju???

Samo spomeni moje ime i sva su ti vrata tamo otvorena (ukupno 2 kom)

Uf, prvo sam mislio da se salis, onda u daljnjim odgovorima vidim da se ne salis.
Navedeni slucaj definitivno nije za salu i treba ozbiljno vidjeti sta je sa tim motorom. Takodjer sam misljenje da je navedeni slucaj vrlo, vrlo opasan i samo se veselim sto si sada u mogucnosti pisati nam.
Bez obzira na blizinu, zbilja bi trebao promijeniti servis. Ne mogu vjerovati da bi Brembova kociona celjust otpala samo tako uvoznji. Jedino sto mi pada na pamet, to je da je dirano po svornjaku koji blokira celjust. Te se isti kasnije nije dobro zavio.
Daj molim te nabaci koju sliku za nas smrtnike.
Otpala je jer se odzračivala po tvojem receptu.

Dakle bila je skidana u ponedjeljak. I do danas se pomalo rasklimavala pošto nije bila dobro pritegnuta. Još je meni zadnja dva dana nešto zveckalo na neravninama, ali sam mislio da je to registracija koju sam taman tada nekada stavio....
U svakom slučaju, priznali, ispričali su se, a pošto se (na sreću) nije dogodilo nikakvo zlo i pošto ja (na žalost) nisam tip koji će oko toga napraviti dramu (iako sam mogao s dobrim razlogom) rastali smo se u velikoj ljubavi i s dogovorom da se vidimo u srijedu na novom odzračivanju (pošto će do tada sigurno opet prosvirati)

Ne znam druže Sip... tamo su stvarno jako OK prema meni i sklon sam ovaj incidentić pripisati onoj "tko radi, taj griješi".
Možda sam budala... vjerojatno jesam... jer sam isto tako neki dan vratio 100 eVra kojih su mi pogrešno i zabunom uzvratili prilikom kupovine guma (na jednom drugom mjestu)
Slikica nema, nema se što slikati... zapravo jedino što bi se vidjelo na slikici je sastrugana čeljust sa unutarnje strane i na njoj plava boja od felge. A na felgi je na 3 mjesta ogrebotina površine cca 1x2mm