Iskreno nekak mi je malo da ležaj volana ode na 23000km,i još k tomu i ležajevi kotača.
Pogledaj dobro prednji kraj da motor nije bio karamboliran.
Zvukovi iz prijenosa mogu bit najčešće od klizača(meni se isto čuju i to već 6-7tkm nakon izmjene), to nije nikakav kvar osluhni malo kojeg bev u gradu čut ćeš to dok staje na semaforu i kad kreće) ili rolica.Ja sam kurčeve sreće pa se meni čuje i ploča iza pakni kaj se sa zegerima osigurana(inače netipičan "kvar" za 250 ,čest na 200).
Budimo realni koji god polovni motor da kupiš čeka te: izmjena guma (od 700-1200kn ovisno o tome kaj stavljaš), ulja (litra 93kn x2),filter(85kn), filtera zraka(možeš ga i oprat) ,remen (600kn), rolice zelene za karb verziju 10-10.5g. (~200kn), klizači (30kn),disk pločice originalne duraju 30+tkm ali koštaju sigurno prek 200kn po kotaču , trebalo bi antifriz zamijenit(preporučam Motul Motocool 80kn/L x2), zamjena ležaja na ublaživaču udarca remena (30kn).
Jer pazi motor sa 23000km ima sigurno drugi set guma,i vjerovatno ih je stavio na oko 10-15tkm,tak da računaj do kraj sezone vozit te i dolje sa njima.
Taman da kupiš nekog sa 5000km i 2005 god gume moraš mijenjat jer izgube svojstva.
Na 23000km treba i ventile pogledat ak nisu štelani nikad i tako....
Ak ga kupiš i ono očeš bit ziher da je sve ok trebalo bi to sve provjerit,i zamijenit po potrebi.