Ja se vozim uglavnom vikendima, i kad ulovim vremena. Imam Beverlija 125 al mi nije problem dobaciti do mora. Prije mjesec dana bio sam do Novog Marofa, prije koji vikend do Slunja. Ak si za furku dogovorimo se. BTW ja nevolim grupnjake sa vise od 3 motora, to mi je pain. Najvise se volim voziti sam, jer onda sam sebi odredjujem tempo. Reci kud se ide i kad se krece i ja idem... Nemoj mislit ak vozim "malog" Beverlija, da sam spor... i veci su odustali...
))
Drago mi je da si se javio

Vikend kod mene znaci samo nedjelja i to uglavnom popodne, jer sam subotom uvijek na svadbi.
Ali zato radnim danima cim zavrsim s montazama picim na cestu. Spremam se cim se vrijeme malo stabilizira otici do Louisa u Graz.
Ne volim se voziti po kisi. Hladnoca me nije sprijecila i cijelu zimu se vozim, ali mokro ne volim jer mi se ne sklize, vise se volim voziti

Ne mislim nista, jer nemam pojma koliko Beverly 125 ide, ali niti ja ne divljam, pogotovo ne po zavojima.
Vozim uglavnom opreznije po zavojima, ali volim pojuriti do daske kada je lijep komad ceste, jer nije da ne volim brzine

I ja se volim voziti sam, ali bilo bi jos bolje kada imas drustvo. Pa nije problem malo se prilagoditi, glavno je da moze drzati 100km/h makina jer
to je dovoljno da se ne teglis godinama do cilja. Meni se nije problem suzdrzati na ravnom i ne piciti preko 100 radi druzenja, pa ako tvoja pila tako moze, vrlo rado cu se provozati s tobom po turopolju ili gdje god bilo. Ako znas koju dobru turu s lijepom cestom koja nije puna rupa, reci, pa da odem koji puta s curkom. Grupnjak od 50 Beverlya bi vrijedio svega na svijetu, samo da nas vide koliko nas ima. Zamisli prizor gdje neki motoristi njih 5-6 misle da su face, a onda prodje pored njih horda od nas 50 na Beverly-ima

Ajde priznaj, nisi li se najezio od te scene ??