ma u tome i je problem...prijašnji vlasnik je navodno napravio kompletan servis...znači roline,remen,svječicu,ulje....ali to nije to...motor lagano i troka....

Jel trokira cijelo vrijeme, ili samo na odredjenoj turi. Moj Beverly 125 (isti leader ku..kuruz), trokira samo pri odredjenoj turi, vrlo visoko po mojoj procjeni negdje oko 8000 rpm, ali kad ga spusim niz nizbrdicu odtroka svoje i kad predje tih 8000 opet se normalno zavrti bez trokiranja i pici dalje. Promjenio sam i lulicu i svjecicu, narucio sam bobinu sa kablom preko ebaya pa cu i to promjeniti. Rekao mi lik u Piaggio servisu da bi mogao biti ili CDI ili stator, jer da po njemu nema dovoljno struje na visokoj turi (e sad u struju se kuzim ko baba u ku...kuruz tak da idem sistemom eliminacije). Mozda bi trebao ocistiti karburator, mozda i membrana (navodno cesta pojava kod Piaggia, dok kod japanskih modela toga nema ak je mladji od 20 godina) karburatora ima rupice pa vuce fals zrak. Mozda je i prirubnica karburatora (navodno takodjer cesta pojava kod Talijanskih poluproizvoda marke Piaggio) porozna i napuknuta pa vuce zrak, u pravilu serviseri nemaju ni volje niti vremena debugirati tvoje probleme, nego ce ti zamjeniti dio koji ti treba i to je to. Debugirat problem moras sam ili si izgorio kaj se tice love. Zveckanje u variomatu kod leader masina je izrazenije nego kod 250 quasara. Zveckat moze svasta. Rolice, klizaci variomata, lanac uljne pumpe, nesto navodno i u kuplungu, takodjer i lager na onom plasticnom distanceru izmedju varia i kuplunga. Ja sam uglavnom odustao od iznalaženja rješenja za zveckanje i vozim se dok nesto ne slomi pa da popravim to sto je slomljeno, ovo istjerivanje duhova me fakat zamara.