Opet cudjenje za zastitu od vjetra a nemate velike vjetrobrane.. jasno mi je da skuter bez
vjetrobrana ne stiti od vjetra, ali sam jos i naknadno dole posebno pitao kako stiti noge, jer
sam na vise (uzih) skutera dozivio gadan propuh po nogama/koljenima a to je jako gadno na
duze pruge, dok mi na ER6F npr po nogama ne piri uopce.
Sto se tice buke i voznje kao na nakedu.. vjeruj mi, buka na nakedima je daleko manja i ugodnija
nego na motoru sa vjetrobranom koji stvara turbulencije.

..a i kad je Schubertica na glavi
ne trebaju cepici
Nakon serijskog i MRA vjetrobrana na kawi sam se vise puta pitao zasto nisam kupio nakeda..

Milina kolika je tisina npr na Hornetu u odnosu na ER6 sa serijskim vjetrobranom.
Na Geopolisu 400 sa serijskim vjetrobranom, vozac i suvozac sa jeticama pri 100-110km/h se
mogu voziti sa dignutim vizirima i bez problema pricati, nema nikakve buke/propuha! SA JETICAMA!
Cruiser 500 nema nikakav vjetrobran no to se rijesi aftermarket dijelovima, sa postarskim
polumetarskim i mir.. ali dajte mi recite jel piri po nogama ili ne

p.s. Kakva tresnja u zavojima je u pitanju? Otvaranje gasa u nagibima/brzim zavojima mozda ili?
Ne planiram brzinske rekorde obarat.. volim se zaigrat po zavojima, ali nisam sklon pretjerivanju.
Ono sto sam sa ER6 vozio po Krndiji i okolnim brdima sam istim tempom bez problema prolazio na
Satelisu 500 (37ks/220kg na 14" kotacima), no on nije ni malo tresao cak i na punom gasu na
svim izlascima iz zavoja/nagiba.. ali mi se nije svidio kao Geopolis ipak.. (uvija se..a i mislim da je
master 400ccm bolji od 493ccm).