Cortez,
skužaj ( oprosti ), ali da li to znaći ( po tvom iskustvu iz servisa ) da kod Beverlya preporuke bi išle na račun makinja od 250, i 300 kubika ?
Problem nije toliko velik da tu masinu treba izbjegavati, ali treba znati da li je prethodni vlasnik
pazio na to (a svaki ce reci da je).
Zapravo je stvar jednostavna; 460tku izbjeci ako se moze, 400tka je objektivno najbolji izbor
od vecih, najtisi, najmirniji, 492ccm nema probleme 460tke ali moze biti kao pneumatski cekic
u odredjenim situacijama (sto opet nije realno problem ali treba znati da osjetno vise vibrira).
250/300 su toci i vozi, kao i 400, nula problema, izvrsne masine. Pitanje je da li ti je 22ks dovoljno,
a 400/500 su i komforniji/veci.
Evo bas danas sam 10 minuta proveo na Cruiseru 500 sa 35.000km na urici i osim sto mu treba
rastavljanje i sastavljanje svih plastika jer zvuci kao da ce se raspast sve skupa, skuter radi,
zvuci i ide k'o gluva svinja (iskreno sam se iznenadio koliko brzo hvata 160..).

Uploaded with
ImageShack.usSve ovisi za sto ti skuter treba.
Veci problem mi predstavlja sto ja nikako nemam dovoljno mjesta na bilo kojem, ukljucujuci
500tku za smjestit se full udobno kako bi ocekivao od skutera koji je toliko velik, a nisam
pretjerano krakat (180cm).
Ne treba prekriziti 460tku.. mnogi nisu nikad imali problema.. ali ima "reputaciju" pa je i cijena
polovnih (resale value) nesto niza od svega ostalog.
Daleko od toga da sam ekspert, samo sam previse toga procitao i puno iskustava iz prve
ruke vidio..