Ja sam na svom bevu 300 ie skuzio da na ravnom kada ga stisnem iza 130km/h pocinje prednj kraj plesati! Cim spustim brzinu sve ok! Motor ima 2t km,šta bi to moglo biti? Prvo mi je na gume ali mi je to nekako prebrzo!!
ne znam,ja evo danas cca 135 i nista.al recimo na nekakvih 60kmh volan nekak cudno trese. bas na nekoj odredenoj brzini onako malo pustim volan i trese,al na max brzini ne.
i jedno pitanje od mene,mislim da sam negdje procitao da su ljudi zadovoljni sa miselinkama city grip,jesam ja to pomejsao ili je to istina? pa po meni taj drek nis ne valja,svaki prijelaz preko bijele linije osjetim(malo trzne ,sklizne),danas krenem na masnoj cesti i malo uspijela zadnja guma proklizit a vani je stvarno vruce ,a o mokrom da i ne pricam

....to sve govorim u usporedbi sa recimo dunlopicama na xtxu,ista ta mjesta,prijelaz zebre ne osjetiim pod puno jacim gasom,a start na istom onom skliskom asflatu proklize jedino ak bas nabijem gas do kraja ali mogu puno jace krenuti nego sa skuterom a da guma ne pusti.
kakva su vasa iskustva sa tim gumama koje dolaze na novom beverliu 300ie. a mislim cak i na 350ie