Motori i oprema Oprema — 15 svibnja 2013 -

Grupa Nolan u slijedeću sezonu ulazi s nekoliko novih modela unutar grupe koje su predstavili na EICMA 2012. Zanimljivo je napomenuti činjenicu da je Nolan jedini talijanski proizvođač zaštitnih kaciga koje se do zadnjeg detalja proizvode u domicilnoj državi. Prilikom kreiranja nove game kaciga cilj je bio zadovoljiti sve namjene motociklista, od dugih putovanja, preko ljubitelja vožnje na stazi, pa sve do kraćih gradskih relacija.

Za putnike je predstavljen crossover modal kacige Nolan N44 o kojoj smo već pisali, integralne otvarajuće odnosno flip up kacige Nolan N91 i Grex G9.1, integralne kacige Nolan N86 i Grex G6.1. Za ljubitelje sportske vožnje tu su novi modeli X-802R i X-603 dok je novitet  među otvorenim gradskim jet kacigama zastupljen novi Nolan N20 Naked kao i G1.1 Visor namjenjen najmlađem uzrastu.

Kacige se nude u 40 novih grafika pa sada Nolan grupa raspolaže s ukupno oko 390 grafika koje su podjeljena na gamu od 31 modela. Osim uvijek traženih Lorenzovih replika Black/Moon/Mamba, posebno bi izdvojili novu grafiku na izuzetno popularnoj flip up kacigi N104 u čast  Casey Stoneru, svjetskom prvaku u MotoGP-u 2011 godine a koji je u Valenciji odvozio svoju posljednju utrku prije povlačenja.

Osim samih zaštitnih kaciga, Nolan za 2013 godinu nudi i nove komunikacijske sustave: N-Com za Nolan kacige, X-Series za program X-Lite i Multi za ostale modele.

 

 

 

Share

About Author

mate