110 godina Harley Davidsona u Rimu

Skupovi ljubitelja Harley Davidsona svojom brojnošću i programom više ne mogu iznenaditi nikoga, što smo se i sami mogli uvjeriti prilikom skupa u Biogradu prije dvije godine, no svejedno moramo naglasiti da se na ovogodišnjoj jubilarnoj proslavi 110 godina Harley Davidsona u talijanskoj prijestolnici okupilo preko 100.000 zaljubljenika i simaptizera HD-a sa svih strana svijeta.

U sklopu brojnih aktivnosti, sigurno jedna od impozantnijih bila je i parada koja je prošla cijelim gradom, kao i izložba brojnih custom HD motocikala, dok je zabavni dio programa ostavljen za Harley Vilage smješten u antičkoj luci Ostia u neposrednoj blizini Rima. Osim velikog tuluma s dvije pozornice na plaži, posjetitelji su mogli uživati u demo vožnjama novih modela, vođenim turama u i oko vječnog grada, bogatoj ponudi opreme i suvenira te raznim drugim organiziranim aktivnostima.

O kakvom se skupu radilo svjedoči i činjenica da je prisustvovao i Papa osobno te blagoslovio tisuće HD motocikala i njihovih vozača što je izazavalo velike ovacije te pozdrave u vidu gromoglasne buke V-Twinova. Prema riječima HD managera, 110-ta obljetnica imala je svrhu zahvaliti i nagraditi fanove iz cijelog svijeta za priređujući im nezaboravne trenutke a takvih je u Rimu bilo  na pretek.

1

2

3

4

5

 

 

Prethodni članakMichelin Power Pure SC
Sljedeći članakNitronori is back?