Yamaha VMax Hyper

Od prvog predstavljanja, davne 1985. do ponovnog rođenja 2008., Yamaha VMAX stekao je reputaciju moto ikone kroz jedinstveni oblik, nevjerojatno ubrzanje i oštro rukovanje. Znači, nema šale s ikonom, zar ne? Kako unaprijediti motocikl koji i ovako pruža nevjerojatnu vožnju? Preradama VMAX-a, koristeći najbolje ljude za stvaranje individualnog stroja napravljenog od najkvalitetnijih materijala današnjice. Ovo je “hyper” modifikacija. Dizajnirani za vizualnu stimulaciju, balansiranjem između agresivnosti i estetike, ovo su zaista ekskluzivni motocikli. Upoznajte heroje ove hyper modifikacije koji se preradili motocikle. Ovo su umjetnici, graditelji motocikala velikog kalibra.

Ludovic Lazareth – Francuska Ludovic posjeduje radionicu u Annecy-le-Vieux, blizi Švicarske granice, gdje svojim kreacijama na dva, tri i četiri kotača izaziva oduševljenje – uključujući jedinstveni hibrid automobila/motocikla kao naprimjer ATV vozilo s agregatom Yamahe YZF-R1 i fantastičnu preradu TMax-a sa turbo punjačem i nevjerojatnih 84 ks.
Ludovic kombinira znanje diplomiranog dizajnera i strast prema snažnim strojevima. Kombinacija znanja i hrabrosti rezultira nevjerojatnim modifikacijama koje kao da dolazi iz nekog filma – Mad VMAX. Poznat je po prvoj preradi VMAX-a: koristeći model iz 1991., oštećen u nesreći i oprema ga posebnim dijelovima, LCD zaslonom i kamerom smještenom straga, stvarajući jedinstven hyper modificirani VMAX. Ako Vas je ovaj hyper modificirani VMAX inspirirao za posjedovanje custom motocikla, kontaktirajte Ludovica putem njegove web stranice.

Marcus Walz – Njemačka Prvi motocikl koji je Marcus kupio s 18 godina bila je Yamaha RD350LC. On zna što čini Yamahu jedinstvenom. Nakon niza nesretnih okolnosti i ozljeda u Moto Crossu 1992., Marcus prodajom svog motocikla ulaže u neophodan radionički alat. Osniva radionicu i naziva ju Walz Hardcore Cycles.

Famozni “Drag Style” okvir, prvi puta je ugledao svjetlo dana baš u Njemačkoj, za novu vrstu custom motocikala. Europski najuspješniji graditelj motocikala, njegove kreacije pojavile su se na preko 60 naslovnih strana raznih časopisa i u preko 600 članaka. Marcus je pobjednik hit serije Discovery Channel-a pod nazivom “Bike Build-Off”. Ako Vas je ovaj hyper modificirani VMAX inspirirao za posjedovanje custom motocikla, kontaktirajte Marcusa putem njegove web stranice.

Roland Sands – SAD Roland iz sunčane Kalifornije drži rekord na nekoliko staza i prvak je 1998 AMA 250GP natjecanja. Poslije čak 32 slomljene kosti, mijenja svoju kacigu i kožno odijelo za kompjuter i aparat za varenje, dizajnirajući i gradeći nagrađivane strojeve koji su ga obilježili kao novi talent na custom sceni.

ll_1-cr-1024x576 ll_2-cr-1024x576 ll_3-cr-1024x576 mw_1-cr-1024x576 mw_2-cr-1024x576 mw_3-cr-1024x576 rs_1-cr-1024x576 rs_2-cr-1024x576

 

Prethodni članakTardozzi i klasa Open nose promjene u Ducatiju
Sljedeći članakNovi Moto Puls!