20 godina Moto Pulsa!

Moto Puls slavi 20 godina, a slavljeničko izdanje donosi priču o nastanku časopisa, kao i popriličan broj već testiranih ili tek predstavljenih noviteta.

 • Nike Flyknit Racer Women
 • Vrijeme leti kad se čovjek zabavlja, pa je tako i s prvih 20 godina Moto Pulsa, koje kao da su prošle u tren oka, ili dva. Canotte New Jersey Nets Da je to ipak iznimno dugački period, posebno za jedan moto časopis, pokazuje i brojka o više od tisuću testiranih motocikala, skutera i četverocikala, pri čemu je taj zbroj, dakako, dodatno povećan i ovim slavljeničkim 153. Black Grey Jordan Shoes brojem Moto Pulsa. Adidas Shop van Nederland   Pritom je najviše prostora zauzeo test Ducatija XDiavel, power cruisera koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, a dašak talijanskog glamura donosi i recenzija prekrasne i prgave MV Aguste Turismo Veloce 800. Vêtements Nike Pas Cher Istovremeno, dašak britanskih café racera od prije pola stoljeća ne donosi test nekog Triumpha, nego šarmantne Yamahe XV 950 Racer, koja je tipičan japanski motocikl po pitanju kvalitete, ali ne i arhaičnog položaja vozača. Ljubitelje japanskog perfekcionizma mogao bi zanimati test najnovije Yamahe FJR 1300A, oduvijek vrhunskog sport-tourera koji je prije samo nekoliko mjeseci gotovo doslovno ubacio u brzinu više, dok su skuteri zastupljeni kroz testove luksuznog Kymca Downtown 350i te ekonomičnog i praktičnog Piaggia Medley u verzijama 125 i 150. Uz testove svih tih noviteta, tu je i 10 stranica novosti koje su uglavnom posvećene kasnim premijerima za 2016. Jordan Super Fly
  ili ranim premijerama za 2017., a među kojima se ističe Yamaha Tracer koja u srpnju kreće u prodaju. Prigodna tema broja je grubi presjek dosadašnjeg rada Moto Pulsa, a tu je i kratki pregled monstruoznih motocikala pokretanih automobilskim agregatima, pri čemu je najveći prostor posvećeni Münch Mammutu, prvom njemačkom superbikeu. Air Jordan 5 Retro
  Barem djelomično je razotkrivena tajna uspjeha Big Bang agregata, kao i idejno bliskih agregata s asimetričnim intervalima paljenja, a Moto Puls donosi i zanimljivi osvrt iz prve ruke o praćenju biciklističke utrke Tour of Croatia na motociklu.

 • AIR HUARACHE
 • Putopis vodi uzduž i poprijeko SAD-a, dok vas sportske teme odnose na sve krajeve svijeta. Nike Kyrie Irving Sve to i još mnogo više možete pronaći u ovom 153. (a svejedno jubilarnom) broju Moto Pulsa.

  Prethodni članakMetzeler Sportec M7 RR promocija
  Sljedeći članakSena 10S Bluetooth sustav komunikacije