21. Croatia Bike Week 24-30.08.15 Pula

plakat program priprema 2015 MANJI

Iako mnogima poznata po filmskom festivalu i raznim koncertnim manifestacijama u Areni, svake  godine krajem 8 mjeseca Pula postaje grad pun motora.  Motoristi iz raznih dijelova Europe dolaze na ovaj popularni vikend koji je traje već više od dvadeset godina.  Pulski moto susret jedan je od najvećih susreta bikera u Europi te tradicionalno, svake godine nudi bogat program i dobru zabavu. Reportaže o susretu objavljivane su i u mnogim stranim medijima, gdje su uz ovaj najduži moto susret na ovim prostorima redovito promovirane Istra i Pula kao atraktivne turističke moto destinacije. Pula je postala grad koji je svake godine sve posjećeniji tijekom cijele turističke sezone od strane organiziranih moto skupina i pojedinaca, te je diljem Europe poznata kao bajkerski grad.

Moto susret Croatia Bike Week međunarodnog je karaktera te okuplja posjetitelje iz cijele Europe a i šire. Kako je namijenjen ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu, svima onima koji dođu sa svojim motociklima  ulaz je besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike a kampirati se može na lokaciji Monumenti sve vrijeme trajanja manifestacije od 24.8. pa do 30.08. Od samih početaka, još od 1995, nerijetko su mnogi posjetitelji na moto susret u Puli koji se je onda održavao samo za vikend,  dolazili već početkom tjedna pa su naveli  organizatora na logičnu odluku da se susret produži na sedam dana, a otuda i naziv Croatia Bike Week što bi u prijevodu značilo „Hrvatski tjedan motora“.

Već od ponedjeljka 24. kolovoza započet će različiti programi po Puli i okolici. Mnoge će trgovine motociklistima nuditi svoje proizvode po povoljnijim cijenama, a mnoge tvrtke koje obavljaju različite turističke djelatnosti svoje će usluge motociklistima naplaćivati po nižim cijenama, dok će večernji programi biti organizirani na lokacijama u samoj Puli. Ove godine  očekuje se i velik broj prodajnih štandova iz Hrvatske i mnogih drugih europskih zemalja,  sa bogatom i povoljnom ponudom moto opreme i drugih moto potrepština. Zasigurno je  najupečatljiviji dio manifestaciji Defile motora,  koji će građanima omogućiti da vide impozantan broj metalnih ljubimaca na dva kotača, očekuje ih se od 2.000 do 3.000 iz svih krajeva Hrvatske, susjednih zemalja Slovenije i Italije, ali i onih udaljenijih Finske, Belgije, Češke i mnogih drugih zemalja. Ostali programi će također biti raspoređeni po gradu kako bi bili što bliži građanima, ali i gostima moto susreta koji će imati prilike razgledati grad.

Ove godine internacionalni moto susret u Puli dovodi legendarni sarajevski band  Zabranjeno Pušenje te odlične cover  bandove za sve posjetitlje iz okolnih zemalja. The Deadly Romantics (UK), Sister Soul & Blaxperts (D),Gruhak, Keops,Night Express,Steelhamer, te raznovrsne showove Sexy Show – Ms. Lynna) Stunt Show, custom Show, demo rides  i naravno veliki gradski defile, gdje će kolone motora protutnjati Pulom.

Na samom prostoru manifestacije osim naravno parkinga za motocikle  osigurana su tri velika parkinga za automobile. Posjetiteljima nudimo i prijevoz brodom sa gradske  Rive u Puli na Monumente. Mjesto polaska broda biti će na gradskoj rivi kraj torte , a biti će označeno natpisom. Cijena vožnje u jednom smjeru biti će 20 kn.

Raspored plovidbe: ČETVRTAK  od 19:00 do 04:00, PETAK od  17:00 do 04:00te SUBOTA od 12:00 do Nedjelje u 8:00  Brod kreče  svakih puni sat  sa rive što znači u 17:00, 18:00 itd a vrača se svakih sat vremena ali u 17:30, 18:30  itd

Organizaciju i ovoga puta potpisuje moto klub Twin Horn MC  te vas poziva na ovaj nezaboravni tjedan motora. Više o samome susretu možete pronaći na: www.croatiabikeweek.com

Dobrodošli.

TWIN HORN MC CROATIA

 

PROGRAM – CROATIA BIKE WEEK 2015 –

DAN VRIJEME PROGRAM LOKACIJA
Pon – 24.   8.

21:00

Koncert : CHERRYBOMBZ MIMOZA
Uto – 25.   8.

21:30

Koncert : TATIANA GIORGI TRIO PJEŠČANA   UVALA
Beach Bar   Batana
 Sri – 26. 8.

21:00

Koncert : WHISKEY TRAIN MONUMENTI
Čet – 27.   8.

21:30

Koncert : SISTER SOUL & BLAXPERTS    ( D ) MONUMENTI

23:00

Koncert : NIGHT   EXPRESS MONUMENTI
Pet – 28.   8.

21:00

Koncert :   TWIN HORN BAND MONUMENTI

23:00

Koncert :   GRUHAK MONUMENTI

1:00

Koncert :   THE DEADLY ROMANTICS ( UK ) MONUMENTI
Sub – 29.   8.

14:00

OLDTIMER   MEETING MONUMENTI

16:00

DEFILE MONUMENTI

17:00

STUNT SHOW   – MARKO VOZILA MONUMENTI

18:00

MOTO IGRE MONUMENTI

19:00

CUSTOM   SHOW (Bikers World) MONUMENTI
  21:00 Koncert : STEELHAMMER MONUMENTI

23:00

Koncert : ZABRANJENO   PUŠENJE MONUMENTI

1:00

SEXY SHOW-.   MS.LYNNA MONUMENTI

1:30

Koncert : KEOPS MONUMENTI
Ned – 30.   8.    Dodjele   nagrada klubovima, zatvaranje susreta
organizator   zadržava pravo promjene programa i satnice.

 

 

Više o programu na http://www.croatiabikeweek.com/index.php/hr/info-hr/program-menu-hr

Prethodni članakWSBK – Misano 2015
Sljedeći članakBSB – Mackenzie u vatri