Aprilia novosti na webu

Aprilia je u potpunosti obnovila svoju internetsku stranicu koja je sada još atraktivnija, funkcionalnija i preglednija. Na novoj internetskoj stranici možete detaljno upoznati sve aktualne modele uz brojne podatke, fotografije i video materijale, pogledati kako funkcioniraju vrhunska tehnološka rješenja s kojima Aprilia postavlja nove standarde na tržištu te pročitati vijesti o novitetima i posebnim ponudama. Putem nove internetske stranice pronalaženje najbližeg ovlaštenog prodavatelja ili servisera jednostavnije je nego ikad budući da se uz kontaktne informacije prikazuje i lokacija na karti. Od velike pomoći bit će vam i rubrika s često postavljenim pitanjima i dogovorima kao i mogućnost kontaktiranja Piaggio Hrvatske putem web stranice.

One koji prate motociklističke utrke razveselit će link na novu internetsku stranicu Aprilia Racing na kojoj ćete moći redovito pratiti novosti o Apriliji na WSBK prvenstvu. Adresa Aprilia Racing stranice je  http://www.bearacer.com/en/

One koji traže zanimljive informacije o Piaggio grupi očekuje link na internetsko izdanje Piaggio Wide magazina.

Posjetite novu hrvatsku Aprilia internetsku stranicu na adresi http://croatia.aprilia.com/  i pronađite svoj omiljeni Aprilia motocikl ili skuter.

apriliarr

 

Aprilia RSV4 2

 

Prethodni članakLotus C-01 by D. Simon
Sljedeći članakSpirit of ’79 – IXS kolekcija 2014