Auto Krešo – nova stranica i web katalog

www.autokreso.hr

U 2014. Auto Krešo, poznati trgovac dijelovima i gumama za automobile, skutere i motocikle, ušao je s potpuno novom internetskom stranicom. Na web adresi www.autokreso.hr jednostavno je moguće pregledati koji se sve brandovi mogu pronaći u pojedinim grupama proizvoda. Tako recimo možete vidjeti ponudu filtera, ali i disk pločica čak sedam različitih proizvođača. Tu je i mogućnost pregleda te prelistavanja Auto Krešo infoMagazina, kao i upoznavanje sa svim akcijama i novitetima vezanim uz poslovanje te ponudu asortimana.

No, najveća novost svakako je Web Katalog. Ovo je nešto što se do sada nije moglo susresti u poslovanju s autodijelovima na domaćem tržištu, pa sada svi zainteresirani mogu jednostavno pregledavati kompletan asortiman dijelova i guma. Bez obzira želite li pretraživati prema kataloškom broju, modelu vozila za koji tražite dijelove, prema proizvođačima dijelova, po oznaci motora, po nazivu artikla… sve to je moguće u Web Katalogu Auto Kreše. Kad pronađete traženi dio, vidite njegovu cijenu te imate mogućnost i pregleda u kojim je sve poslovnicama taj artikl raspoloživ za trenutnu isporuku, ali i koje sve slične proizvode možete odabrati. Sve to je moguće 24 sata dnevno, 365 dana u godini, za sve poslovnice odjednom.

Web stranice Auto Kreše napravljene su u responsiv, odnosno prilagodljivom web dizajnu. To omogućava da se jedan, prilagodljiv raspored web stranice bez ikakvih problema prikazuje na različitim rezolucijama i uređajima. Tako nije potrebno imati posebne prilagodbe za stolna, tablet i smartphone uređaje. Auto Krešo je mjesto svjetskih tehnologija pa nas možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

AutoKresoWeb

AutoKresoWeb2

AutoKresoWebKatalog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakMV Agusta Dragster 800
Sljedeći članakPopusti od 25% na Marushin kacige u AMD Čakovec