Biciklistička oaza u Zagrebu

ProteaSport_Zagreb_TLP-5947

Bicikli su trend koji je sve popularniji na našim područjima. To je prepoznala i tvrtka Protea-Sport koja je krenula u vrlo snažnu ekspanziju. Nakon što je krajem protekle godine otvorena nova poslovnica u Osijeku, te početkom ove godine u Splitu, sada je na red došao i Zagreb. Na adresi Zagrebačka cesta 205 nalazi se prostor koji na više od 550 kvadratnih metara donosi sve što je potrebno biciklistu, kako onom početniku, tako i vrlo zahtjevnim rekreativcima i profesionalcima kojima je bicikl svakodnevno prometalo.

ProteaSport_Zagreb_TLP-5996

Prodavaonica cijelo vrijeme raspolaže s više od 110 izloženih bicikala, kako modela vrhunskog američkog branda Specialized, tako i Bullsa, Hollandiae te renomiranog poljskog proizvođača Kross. Bez obzira tražite li brdski ili cestovni model, gotovo je nemoguće da ne pronađete barem jedan model koji će odgovarati vašim zahtjevima. S obzirom da se trendovi mijenjaju, te se uvode i neke nove tehnologije, u novootvorenoj prodavaonici imate priliku kupiti i električne modele koji su sveprisutniji i na domaćem tržištu.

ProteaSport_Zagreb_TLP-5940

Uz bicikle, tu su i Specialized oprema i dijelovi, ali i kompletan Shimano asortiman proizvoda. Svaki biciklista koji drži do sebe posegnuti će i za kvalitetnom opremom, a bez obzira tražite li odjeću ili obuću, tu su proizvodi vrlo kvalitetnog branda Salomon, ali i Specialized. Kako bi u svakom trenutku znali koliko dajte od sebe, tu su i Garminovi proizvodi, koji pomažu i u snalaženju u prostoru. Za prave sportaše, i one koji se tako osjećaju tu je i Multipower sportska prehrana.

ProteaSport_Zagreb_TLP-5730

Na istoj adresi može pronaći i Spiuk kacige, te široki asortiman proizvoda RMS-a, Topeaka, Gore biciklističke i trkače odjeće, Srama, Looka, Crankbrothersa, Pedrosa, Masterlocka, Knoga, Schwalbea, Kenda, Rubena…

U vrhunsko dizajniranom i opremljenom prostoru nalazi se i neizostavni servis bicikala, ali jedna prostorija koja ovu poslovnicu izdvaja iz mase – Body Geometry Fit. Prostorija je to u kojoj svoje usluge pruža jedna od dvije licencirane osobe za tu vrstu usluge u Hrvatskoj! Slogan koji će osjetiti svi koji se upute u Zagrebačku 205 glasi ‘mi smo biciklisti, a ne prodavači bicikala’. Tako prodavonicu možete posjetiti i tražite li samo savjet, jer zadovoljstvo kupaca stavlja se na prvo mjesto, kao i što bolje i kvalitetnije održavanje bicikala.

ProteaSport_Zagreb_TLP-6092

Prethodni članakProljetna promocija u Yamahi
Sljedeći članakGuy Martin – Wall of Death