Croatia Bike Week – Pula 26/8-1/9

PONOSNO VAM PREDSTAVLJAMO OVOGODIŠNJI CROATIA BIKE WEEK ,

INTERNACIONALNI MOTO SUSRET KOJI SE MOŽE PODIČITI TRADICIJOM KOJA TRAJE VEĆ  DEVETNAEST GODINA!

 

Od samih početaka, još od 1995, nerijetko su mnogi posjetitelji na moto susret u Puli koji se je onda održavao samo za vikend,   dolazili već početkom tjedna pa su naveli  organizatora na logičnu odluku da se susret produži na sedam dana, a otuda i naziv Croatia Bike Week što bi u prijevodu značilo „Hrvatski tjedan motora“.

Zamišljeno je ovako: već od ponedjeljka 26. 8. 2013. započet će različiti programi po gradu Puli i okolici. Mnogi dućani zanimljivi motociklistima nudit će svoje proizvode po povoljnijim cijenama, a mnoge firme koje obavljaju različite turističke djelatnosti svoje će usluge motociklistima naplaćivati po popularnim cijenama, dok će večernji programi biti organizirani na lokacijama u samome gradu Puli. Od četvrtka će se priča nastaviti na centralnom mjestu na pulskim Monumentima, gdje će kroz četiri dana biti održani mnogi koncerti. Nastupiti će Hladno Pivo, Rock Masters, Delta Blues Gang , Cota G 4 te još mnogi drugi. Od ostalih prigodnih programa izdvajamo Stunt Show, Custom Show, Oldtimer Show, Sexy Show te prisutnost brojnih  štandova s ponudom zanimljivom motociklistima. Naravno da neće izostati ni nadaleko poznati, a ujedno i najveći hrvatski defile kroz grad.

Susret koji organiziramo međunarodnog je karaktera te okuplja posjetitelje iz cijele Europe a i šire. Namijenjen je ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu. Ulaz je onima koji dođu sa svojim motociklima besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike a kampirati se može na lokaciji Monumenti sve vrijeme trajanja manifestacije od 26.8. pa do 1.9..

Spomenut ćemo da ovu manifestaciju već više od desetljeća podržavaju i Grad Pula te Turistička zajednica grada Pule, ali i mnoge druge tvrtke, institucije, mediji i naravno pojedinci. Reportaže o susretu objavljivane su i u mnogim stranim medijima gdje su uz naš susret redovito promovirane Istra i Pula kao atraktivne turističke moto destinacije. Pula je postala grad koji je svake godine sve posjećeniji tijekom cijele turističke sezone od strane organiziranih moto skupina i pojedinaca te je diljem Europe poznata kao bajkerski grad.

Organizator ove manifestacije, moto klub Twin Horn MC Croatia, uz podršku Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule te još mnogih tvrtki, organizacija i pojedinca, i ove će godine dati sve od sebe da Croatia Bike Week učini dobrom i nezaboravnom sedmodnevnom feštom za bajkere, motocikliste i sve one koji vole dobru zabavu.

THMC

tekst

Prethodni članakEnduro druženje by HEET, Slatina 31/8/13
Sljedeći članakMoto GP – Indianapolis 2013