Zabava — 04 ožujka 2020 -

Od 2. do 5. srpnja 2020. godine održat će se Dinaric Rally, amaterski cross-country reli za motocikle i quadove.

Dinaric Rally je organizirano javno okupljanje s ciljem promocije Dinarida koje moto zajednica još uvijek nije otkrila kao vrhunsku destinaciju za moto avanturizam. Organizator relija u okupljanje je ugradio visoke standarde ekologije i očuvanja prirode, pa je Dinaric Rally, s tog aspekta, jedini takav reli na području Dinarida i šire. Minimalan utjecaj na prirodu i pozitivan utjecaj na lokalnu ekonomiju također su važni motivi organizacije Dinaric relija.

Dinaric Rally 2020. godine obuhvatit će ukupno pet planina u Hrvatskoj – Ličku Plješivicu, Poštak, Dinaru, Svilaju i Prominu. Sljedeća izdanja relija proširit će se izvan hrvatskih granica i obuhvatiti cijeli lanac Dinarida ( gotovo 650 kilometara) odnosno planine Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Albanije. 

Kao veliki zaljubljenik u izazove, prirodu i outdoor avanturizam,  kao sudionik relija nastupit će poznati hrvatski glumac Dušan Bućan. Dušan se , unatoč tome što nema niti sata offroad iskustva, odlučio okušati u vožnji offroad/enduro motocikala, što je nešto u što se olako ne upuštaju ni motoristi s puno iskustva. Tijekom priprema za reli, Dušan će proći i privatni trening offroad, adventure i enduro vožnje. Pripreme za reli uključiti će i nabavu i prilagodbe motocikla (KTM 690 Enduro R) za rally način vožnje.

Sam reli održat će se daleko od asfaltiranih cesta, odnosno gotovo u cijelosti po nekategoriziranim makadamskim cestama, šumskim putevima, jedva vidljivim prastarim prometnicama te starim rimskim ili napoleonskim cestama.

Ovaj uzbudljivi cross-country reli ove godine obuhvaća tri kružne etape koje broje više od 600 kilometara i 13.000 metara uspona, a čiji su start i cilj na istoj lokaciji u privremenom kampu (bivouacu), odnosno gradu Kninu. Agencija Untamed, u suradnji s turističkom zajednicom i gradskom upravom Knina, za sve vozače i posjetitelje omogućit će prave gastro i eno avanture, turističke posjete lokalnim prirodnim i kulturnim znamenitostima kao i brojne druge zanimljive sadržaje.

Reli je otvoren za dvije kategorije, odnosno šest klasa motocikala i tri klase quadova, a detaljan program, pravila, generalne upute i općenito o prvom Dinaric Rallyju pogledajte na web stranici: www.dinaricrally.com

Dinaric reli pokazati će svu raskoš Dinarida. Organizacijom relija vozačima koji još nisu doživjeli Dinaride, omogućavamo da ih dožive u potpunosti, na jedinstven, divan i siguran način.

Za sva dodatna pitanja i informacije, obratite se na e-mail adresu: [email protected] ili na telefon +385 959061237 Perica Matijević

www.dinaricrally.com

www.instagram.com/dinaricrally

www.facebook.com/dinaricrally

www.dinaricrally.com/gallery/

Share

Povezane novosti

Enduro na vojni način

Enduro na vojni način

13 srpnja, 2020
Bez komentara…

Bez komentara…

02 srpnja, 2020
Motorista Bike Shop

Motorista Bike Shop

29 lipnja, 2020
UmPaDrum video blog

UmPaDrum video blog

18 lipnja, 2020
Memorabilia#Ducati

Memorabilia#Ducati

17 lipnja, 2020
Restauracija Vespe ’70

Restauracija Vespe ’70

03 travnja, 2020
NAWA Racer

NAWA Racer

08 siječnja, 2020

About Author

mate