Dolazi DDK 16 – 21.09.2013.

Kao i uvijek do sada, kako se bliži zima, sjetimo se pozvati sve vas na još jedno darivanje krvi. A mi imamo cijelu zimu da nadoknadimo gubitak. Kako bi u proljeće opet bili spremni za novu rundu posjete vampirima. Oni koji su nas oduvijek pratili na DDK-ovima sjetit će se da su počeci bili tek polovično uspješni. Sa svakim novim posjetom Petrovoj 3 nešto smo naučili, isprobavali nešto novo, dovodili tamburaše, molili McDonalds i Coca Colu za sokove. Odlazili iz PIT Stopa i družili se u Movie Pubu. Pa se opet vraćali u PIT Stop. BIli u BBF-u pa otišli iz BBF-a. Sad se okupljamo u Vintage industrial Baru (Savska 160, Zagreb, doslovno par metara nakon BBF-a u pravcu Savskog mosta. Probat ćemo opet i sa Forum Feštom, ali evo cijele zime da razmislimo da li je vrijedilo imati i Forum Feštu.
Svi oni koji ne znaju o čemu se radi, prosurfajte stranicom, ili pretražite naš forum. Svaki put kada smo išli davati krv, uvijek smo imali barem 10-ak potpuno novih davatelja. Ljudi koji nikada nisu prije davali krv. Nemajte straha – s nama niste predmet sprdnje, nego imate našu podršku. Jer, kao što Srki jednom reče – “dajem krv ne zato što me to posebno veseli. Dajem krv jer ne znam da li će meni sutra trebati, pa ne bih htio da bolnici nedostaje baš moje krvne grupe”.
Svi oni koji znaju o čemu se radi, predlažem da proslijedite informaciju TKO, KADA i ZAŠTO na čim više adresa, pogotovo medija kako bi nas bilo što više i kako bi Petrova 3 dobila čim više doza tako prijeko potrebne krvi. Tko može pomoći oko kontaktiranja medija, javite mi se mailom tjedan dana prije DDK da vam pošaljem priopćenje za javnost koje ćete proslijediti. Plakati za DDK se nalaze u Vintage Industrial Baru na šanku, slobodno uzmite par komada i polijepite po svom selu.
Davanje krvi se dakle događa 21.09.2013. godine. Kolona motorista kreće ispred Vintage Industrial Bara (Savska cesta 160) točno u 10:30 sati.  Standardnom turom idemo do Petrove 3. Oni koji do sada niste bili s nama, držite se rasporeda vožnje u koloni i pratite znakove policije i redara koji će vas usmjeravati.
Osim davanjem krvi, ponosni smo što i vodimo računa o oprezu u prometu i što pokušavamo sačuvati čim više ljudskih života tijekom cijele moto sezone jer motoristi stradavaju u iznimno velikom broju. Niti ova sezona nije bila “pohvalna” i svi ćemo se složiti da jednostavno previše motorista gine na našim cestama, makar to bilo samo i “nekoliko”. Razlog više za akciju darivanja krvi, razlog više za pozive na oprez u prometu.  U svakom slučaju alarmantni podaci za ovako malu zemlju i baš iz tog razloga organiziramo ovakve akcije i molimo pomoć u promociji.
Molimo Vas da pomognete u promociji akcije i najavi akcije darivanja krvi kako bi se odazvalo čim više građana kojima je u interesu prometna preventiva i smanjenje broja stradalih u prometu, te kako bismo prikupili čim više doza krvi svih krvnih grupa.
AKCIJA SE NE ODGAĐA NI U SLUČAJU LOŠEG VREMENA!
Ujedno bi se putem medija ispričali svim građanima grada Zagreba koji bi zbog prolaska kolone kroz centar Zagreba od 10:00-11:00 sati mogli osjetiti zastoje u prometu.
Protokol:
Načelna satnica:
09:30 ILI RANIJE sastanak u Vintageu, kavica 10:30 krećemo ispred Vintagea 10:50 stižemo u Petrovu i kreće davanje krvi 14:00 svi smo dali krv 14:15 formirali smo kolonu i krenuli prema Vintageu, ako nas je ostao više od 10 18:00 okupljanje radi Forum Fešte, upoznavanja “mlađih” članova foruma i slobodne aktivnosti
U dolasku bi se kolona kretala relacijom: Savska – Masarykova – Teslina – Amruševa – Palmotićeva – Đorđićeva – Smičiklasova – Vlaška – Petrova.
Kontakt: Vitomir Lučić Organizator E-mail: [email protected] Web: www.motori.hrModify message

Prethodni članakH.O.G. Rally 2014 ponovno u Hrvatskoj!
Sljedeći članakDucati – uštede do 7.000kn!