Ducati Days na Grobniku 21-22.05.16.

ddjfbdfi

U suradnji Ducati Motor Holdinga, zastupnika Ducatija za Hrvatsku (Panigale d.o.o.), za Sloveniju i Srbiju te tvrtke Rosso Corsa po prvi puta u Hrvatskoj organiziramo DUCATI DAYS.
Festival Ducatista i ostalih zaljubljenika u dva kotača održati će se 21. i 22. svibnja 2016. godine na i oko motodroma Grobnik. U dva dana očekuje nas pregršt događanja kao i demo vožnje Ducati modela motocikala za 2016. godinu po cestama oko Grobnika, susret Ducati Owners klubova te treninzi i utrke na pisti koje su otvorene za sve marke motocikala.

Cijeli događaj uveličati će i pobjednik Daytone, europski prvak i voditelj Ducati Riding Experience škole vožnje, Dario Marchetti i dvostruki svjetski prvak Manuel Poggiali koji će biti na raspolanju za savjete i instrukcije vožnje na pisti.

Kako je 22. svibnja na rasporedu MotoGP utrka u Mugellu, organizirali smo prijenos utrke na velikom ekranu te navijanje za DUCATI.

Cjenik pista: 150€/dan za plaćanje organizatoru Rosso Corsa. Za prijave preko Panigale d.o.o. cijena je 125€/dan. Svi zainteresirani vozači svoju prijavu mogu poslati na email: [email protected]

Dobrodošli su svi zaljubljenici u motocikle i motociklizam!

Prethodni članakMotoGP – Qatar 2016
Sljedeći članakProljetna promocija u Yamahi