Ducati Hypermotard 950 RVE

Ducati predstavlja novi Hypermotard 950 RVE, pozicioniran između ulaznog modela Hypermotard 950 te prestižnog Hypermotard 950 SP.

Hypermotard 950 RVE karakterizira dizajn inspiriran uličnom umjetnošću jednostavnog naziva “Graffiti”. Motocikl je baziran na uspjehu postignutom u 2019. godini konceptom Hypermotard 950, predstavljenim i prepoznatim na društvenim mrežama te okrunjenim na izložbi u prestižnoj Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Želeći prenijeti kvalitetu konceptnog motocikla u proizvodnju, bilo je potrebno u raznim fazama angažirati kvalificirane eksperte, koristiti iznimno tanke naljepnice te usvojiti posebno dug i složen postupak nanošenja boja. Rezultat je usporediv s uporabom air brusha…

Za ovu novu verziju nije unaprijeđena samo grafika već i standardna ​​ oprema. Elektronički paket Hypermotard 950 RVE pojačan je Ducati Quick Shifterom (DQS) EVO koji radi u oba smjera, a koji je dodan komponentama prisutnim već u standardnoj verziji poput Bosch Cornering ABS sa funkcijom Slide by Brake (u podešavanju 1), Ducati Traction Control Evo (DTC EVO) i Ducati Wheelie Control (DWC) EVO.

Hypermotard 950 je vrhunski fun-bike u gami Ducati motocikla, dizajniran da jamči visoku razinu zabave i kontrole tijekom vožnje. Agresivni dizajn nadahnut izgledom motarda vrti se oko dvostrukog ispušnog sustava smještenog ispod sjedala i manjih oplata koje ostavljaju vidljivom noseću strukturu uključujući stražnji dio Trellis okvira s naglašenom lakoćom i esencijalnosti izvedbe. Ergonomija osigurava maksimalnu reakciju vozača u svim uvjetima. Sjedalo je ravno, posebno suženo kako bi se osigurala široka mogućnost pomicanja vozača i omogućilo lako spuštanje u nagib sve do dodira sa asfaltom.

Hypermotard 950 RVE pokreće dvocilindrični motor zapremine 937 ccm Testastretta 11 ° koji je sa svojih 114 KS pri 9000 okr / min i 9,8 kg okretnog momenta, od čega je preko 80% dostupno već na 3.000 o / min, savršen za ponuditi maksimalnu zabavu bilo u sportskoj vožnji na stazi stazi, zavojitim cestama ili u svakodnevnoj vožnji gradskim prometnicama.

Na vrhu serije Hypermotard 950 nalazi se Hypermotard 950 SP s trkaćom grafikom i Öhlinsovim ovjesom produženog hoda, kovanim Marchesini naplatcima i Ducati Quick Shift (DQS) EVO s radom u oba smjera.

Prvi primjerci Hypermotarda 950 RVE stižu u Ducati salon u Zagrebu u srpnju kada kreće i prodaja po cijeni od 110.990 kn.

Prethodni članakBMW R 1100 S Bull by Lucky Custom
Sljedeći članakMemorabilia#Ducati