Ducati Scrambler – HR premijera

Scrambler je mnogo više od novog motocikla. Scrambler je potpuno novi svijet u kome se svaki indvidualac, zahvaljujući mnogim opcijama i verzijama, može slobodno izraziti.

Ducati Scrambler je suvremen motocikl koji izražava samu esenciju motociklizma. Provjereni i dokazani materijali poput aluminija stražnje vilice i poklopaca agregata, čelika suzolikog spremnika goriva i okvira motocikla kombinirani su sa najnovijim tehnologijama poput LED svjetala i ploče instrumenata.

Široki upravljač i dugačko sjedalo jamče opuštenu i udobnu vožnju, a u kombinaciji sa malom ukupnom masom i niskim težištem garancija su čiste zabave neovisno o situaciji i terenu.

Post tradicijski dizajn asocira na kultne motocikle koje je Ducati proizvodio 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, ipak novi Scrambler nije retro motocikl već suvremeni motocikl u obliku kakav bi bio i da ga tvornica iz Bolonje nikada nije prestala proizvoditi.

Novi Scrambler oduševljava u četiri verzije. ICON, u žutoj i crvenoj izvedbi, URBAN ENDURO, FULL THROTTLE i CLASSIC. Svaka od izvedbi nudi jedinstven stil i na svoj način utjelovljuje duh Scramblera.

Za motorizaciju novog Scramblera brine dokazani agregat zapremine 803 ccm, hlađen zrakom i uljem. Karakterizira ga provrt od 88 mm i hod od 66mm te ujednačen i miran rad kroz čitavo radno područje.

Vidimo se u našem prodajnom salonu u Zagrebu… SCRAMBLER te očekuje!

http://www.ducati.hr/index.php/naslovnica/vijesti/465-scrambler-ducati

 

CLASSIC

FULL_THROTTLE

 

ICON

URBAN_ENDURO

 

 

Prethodni članakMotoGP – trodnevni testovi u Qataru
Sljedeći članakMichelin akcija – kupite gume i dobijete povrat od 150kn