GULF ulja i maziva od sada i u Hrvatskoj!

 

Kao novost na hrvatskom tržištu, tvrtka TEMBO d.o.o. svoju ponudu ulja i maziva proširila je s vrhunskim GULF proizvodima, koji su sinonim za izvrsnost i brand, a koji je postigao kultni status ovjekovječen na filmskom platnu 1971. godine u “LE MANS”- u sa Stevom McQueenom u glavnoj ulozi.

Povijest GULF-a seže u daleku 1901. godinu kada je u Texasu utemeljen “Gulf Oil”. Od početka postojanja tvrtka je ulagala u razvoj, inovacije i istraživanje. Već 1911. uvođenjem prve “drive-in” benzinske postaje na svijetu inovacije i vizionarstvo kroz prepoznatljivost branda postaju kamen temeljac poslovanja tvrtke.

 

                               

 

Danas “Gulf Oil International Ltd (GOI)” posluje u više od 100 zemalja svijeta kroz mrežu ovlaštenih distributera sa cjelokupnom paletom vrhunskih proizvoda za automobile, motocikle, gospodarska vozila, građevinsku mehanizaciju, plovila, industriju itd. Svi proizvodi sadrže homologacije (odobrenja) vodećih proizvođača vozila i strukovnih udruženja API i ACEA.

Vrhunska kvaliteta svakodnevno se dokazuje i testira u auto-moto sportu, gdje je GULF prisutan u mnogim natjecateljskim timovima poput Aston Martina, McLarena, Porsche i dr.

GULF motorna ulja i maziva dostupna su u  Hrvatskoj krajnim korisnicima putem prodajne mreže tvrtke TEMBO, ali i u maloprodaji. Odličnim omjerom cijene i kvalitete GULF proizvodi sigurno će pronaći put do puno zadovoljnih kupaca.

http://www.tembo.hr/

 

Prethodni članakOvako je to izgledalo ’88… BMW K1
Sljedeći članakDucati i Althea Racing za 2014 SBK