Harley Davidson CVO za 2014.

Četiri modela za 2014-u,  uključuju novi CVO Softail Deluxe i elemente projekta RUSHMORE

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO) vodi tvornički prilagođene motocikle na novu razinu luksuza, performansi i stila u 2014-oj godini sa četiri modela u ograničenoj proizvodnji. Novi model CVOSoftail® Deluxe kombinira nostalgični stil s konvertibilnim karakteristikama koje ga čine sposobnim motorom za putovanja i lijepim cruiserom za gradsku vožnju. Modeli CVO Road King® i CVO Ultra Limited za 2014-u transformirani su mnogim elementima projekta RUSHMORE.  Nastojanje tvrtke Harley-Davidson vođeno je razmišljanjima kupaca da u osnovi poboljša svaki aspekt iskustva vožnje i ispuni očekivanja motociklista na putovanju. Dugi i niski CVO Breakout, prilagođeni Softail chopper, osvježen je novim kotačima i sa tri uzbudljive nove sheme boja.

Motocikli Harley-Davidson CVO prilagođeni su ekskluzivnim sastavnim dijelovima i obradom boje u kombinaciji s brojnim stavkama iz originalne  Harley-Davidson®  dodatne opreme. CVO program često se koristi za predstavljanje novih sastavnih dijelova i tehnika za prilagodbu prije nego što se one ponude kao pojedinačni dijelovi dodatne opreme.

Svaki model Harley-Davidson CVO ima sklop motora V-Twin od 1800 cc, motor s najvećim pomakom koji nudi Harley-Davidson, a dostupan je samo iz tvornice u CVO modelima motocikala. CVO Ultra Limited za 2014-u ima novi motor sa dvostrukim hlađenjem Screamin’ Eagle Twin-CooledTwin Cam 110 s kombinacijom hlađenja zrakom i preciznog hlađenja tekućinom radi održavanja vrhunskih performansi pod najzahtjevnijim opterećenjima i uvjetima vožnje. Preostala dva CVO modela imaju V-Twin motor Screamin’ Eagle Twin Cam 110™ s okretnim momentom od 116,5 ft. lbs. Paket spojke Assist & Slip ima značajku klizanja pri prebacivanju u manju brzinu čime se smanjuje opterećenje pogonskog sklopa i pokretanje hidraulične spojke za smanjenje napora i održavanja poluge. Svi modeli Harley-Davidson CVO za 2014-u tvornički su opremljeni elektroničkom kontrolom krstarenja, sustavom sprečavanja blokiranja kotača (ABS), paljenjem bez ključa i tvorničkim sigurnosnim sustavom H-D te pokrovom za spremanje u zatvorenom / na otvorenom s CVO logotipom.

CVO™ Softail® Deluxe za 2014-u:  nostalgija susreće luksuz.  Široke gume s bijelim stijenkama, čiste linije šasije Harley-Davidson Softail i karakteristična shema boje u stilu Art Decoa spareni su s motorom visokih performansi i tehnologijom spremnom za putovanje. Sustav za navigaciju Road Tech zumo 660 GPS Navigator ugrađen je u vjetrobran. Konvertibilni sastavni dijelovi – uključujući i vjetrobran koji se lako uklanja, torbe, držač, naslon za leđa i zadnje sjedište za suvozača – olakšavaju pretvaranje modela CVO Softail Deluxe iz vozila za putovanje u cruiser za gradsku vožnju u samo nekoliko minuta. Nisko težište, nisko sjedište i drugi ergonomski detalji čine CVO Softail Deluxe idealnim izborom za vozače nižeg rasta. Uronjen u blistav krom, za modelom CVO Softail Deluxe će se svakako okretati glave dok skuplja kilometre.

CVO™ Ultra Limited® za 2014-u: CVO Ultra Limited je već vrhunski motocikl za putovanja, a nadalje je poboljšan elementima projekta RUSHMORE. Nastojanje tvrtke Harley-Davidson vođeno je razmišljanjima kupaca da poboljša svaki aspekt iskustva vožnje. Daymaker™ LED svjetlo, Reflex™ povezane kočnice s ABS-om i jedinstveni sklop motora Twin-Cooled™ Twin Cam 110™ daju dodatno povjerenje vozaču. Boom!Box 6.5 GT informativno-zabavni sustav pruža iznimno audio iskustvo kako za oči, tako i za uši, te ima sveobuhvatan skup informacijskih tehnologija uključujući dodirni zaslon u boji, Bluetooth® povezivanje i GPS navigaciju. Nova maska Batwing redizajnirana je i uključuje ventilacijski otvor. Područje za sjedalo suvozača je izmijenjeno kako bi se poboljšao komfor, a sve kontrole i mjerači su ergonomski poboljšani.  Pored karakteristika projekta RUSHMORE, CVO Ultra Limited nudi poboljšane audio performanse s pojačalom od 75 vata po kanalu i Boom! zvukom visokih performansi Boom! Bagger™ zvučnike, nadograđenu GPS navigaciju, vrhunsku prtljagu za izvlačenje, te ručne kontrole s pozadinskim osvjetljenjem i prekidače na ploči. Namjena mu je ponuditi vrhunsku udobnost, praktičnost, snagu i stil, CVO Ultra Limited je  Touring motocikl za vozača koji doista želi sve.

CVO™ Road King® za 2014-u: Ovo je drzak motor visokih performansi koji će zabljesnuti u večernjoj vožnji i predvoditi čopor na vikend putovanju. Projekt RUSHMORE, u brojnim se područjima odnosi na CVO Road King, uključujući Daymaker™ LED osvjetljenje, Reflex™ povezane kočnice s ABS-om, debele nove vilice od 49 mm, preoblikovanu torbu sa zatvaračem na jedan dodir, revidirane ručne kontrole i elegantne nove prednje blatobrane. CVO Road King također za 2014-u ima i ponešto stila Dark Custom sa mnoštvom novih crnih dijelova, uključujući upravljač, kontrole, retrovizore, sklop motora i poklopce. Nove produžene torbe obavijaju prigušivače, a novo nisko sjedalo u dva dijela ima zadnje sjedište za suvozača koje se lako uklanja. V-Twin motor Twin Cam 110 visokih performansi ima novi Heavy Breather filter zraka i kabel dovoda. 

CVO™ Breakout™ za 2014-u: Svojim čvrstim stavom i autentičnim uličnim nametanjem, ovaj nizak Softail chopper kombinacija je motocikla sa vožnju sa stavom, u vrhunskoj boji i prilagođenim detaljima. Tri izvrsne nove sheme boja pokrivaju ručno polirane dijelove u čeliku na spremniku za gorivo i obojane blatobrane. Novo sjedalo u crnoj koži ima detalje u tribal uzorku. Kontrastni kromirani naplatci i novi kromirani medaljon na spremniku dodaju sjaj, dok novi Heavy Breather dovod s visokim protokom i filter zraka naglašavaju sklop motora. Skraćeni blatobrani pokazuju debele gume. Među fantastičnim pojedinostima nalaze se kromirani aluminijski spremnik za gorivo, široke kromirane vilice i instrumenti nisko montirani na ugrađeni podizač. Samo nagazite na gas i zaboravite na inhibicije.

cvo breakout

cvo breakout1

cvo elektra

cvo roadking

cvo softail

 

Harley-Davidson Motor Company proizvodi snažne prilagođene, cruisere i motocikle za putovanja, te nudi cijelu liniju rezervnih dijelova, dodatnu opremu, opremu i odjeću za vožnju i razne dodatke. Više informacija potražite na web-stranici tvrtke Harley-Davidson www.harley-davidson.com.

Prethodni članakDakar 2014
Sljedeći članakSuperbike i EVO u 2014