Held oprema po mjeri

Moto Oprema AMD iz Čakovca, zastupnik Held moto opreme, od sada u ponudi ima jednu novost na hrvatskom tržištu, mogućnost izrade kožnih kombinezona po vašim željama. Jednodjelne i dvodjelne kombinezone, hlače i jakne možete personalizirati od od samog početka odnosno možete birati materijal, boju kože i stretch materijala, kroj se uzima prema vašim mjerama u 19 točaka, birate vrstu podstave, sportsku ili ležernu namjenu, protektore koje želite,  natpise… a po želji možete naručiti i integriranu posudu za tekućinu. Mora se priznati da su u Heldu mislili doslovno na sve.

Preko konfiguratora na Heldovim internet stranicama možete odabrati model koji vam se sviđa, složite ponuđene “opcije” prema svojim željama i svratite u AMD Moto opremu na detaljno mjerenje. Kad se sve skupi, šalje se u tvornicu u Italiji gdje će kombinezoni biti proizvedeni. Za detaljnije podatke, listu modela koji su već raspoloživi kao i stručne savjete možete se obratiti direktno u AMD Moto opremu ili pročitati na njihovoj stranici.

Sada možemo dodati novost da je prije nekoliko dana iz Helda stigao prvi naručeni dvodjelni kombinezon šivan po mjeri i željama kupca stigao te ga predstavljamo na fotografijama. Za izradu je korištena koža klokana uz Shoeller strech Keprotec na pregibnim dijelovima uz dodatna ojačanja od tvrde plastike s umetcima od titana (ramena, koljena, pleća). Tu su još i vrhunski unutarnji protektori te grba na leđima za bolju zaštitu od trzajnih ozlijeda ali i poboljšavanje aerodinamičkih svojstava. Cijena naručenog modela je približno 14.000,00 kn.

1 2 4 5 6

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakNinja slavi 30. rođendan
Sljedeći članakYamaha MT 125