Honda Forza 125 u Hrvatskoj

2015-Honda-Forza-125

Nova Honda Forza 125 premijerno je predstavljena prije početka prodaje Hrvatskom tržištu na Exclusive Auto Moto Showu u Riječkom Tower centru od 26. do 30. ožujka. Nova Forza dizajnirana je za europske kupce koji očekuju maksimum od skutera obujma 125 ccm. Riječ je o potpuno novom modelu koji pruža maksimum i to sa stilom, kombinirajući najbolje karakteristike dvije različite kategorije, brzinu i udobnost „GT“ skutera te agilnost i odlična ubrzanja gradskih skutera.

Skuter je opremljen novim pogonskim agregatom koji je evolucija  eSP agregata (enhanced smart power) poznatog modela  PCX. Snaga mu je povećana na 11kw (15KS). Velika pažnja posvećena je smanjenju emisije štetnih plinova te potrošnje koja sada iznosi samo 2,29 litara za prijeđenih 100 kilometara, što sa spremnikom od 11,5 litara daje skuteru autonomiju od gotovo 500km. Skuter je opremljen dvokanalnim ABS sustavom za sigurno zaustavljanje na svim podlogama. Za bolju vidljivost skuter je opremljen LED svjetlima.

Očekivani dolazak prvih modela u prodajne salone je tijekom svibnja. Prodajna cijena još nije formirana te se očekuje da će iznositi oko 35.000 kuna.

2015-Honda-Forza-125-CC-Front

Forza125-1

 

 

Prethodni članakNove koncepcije na tri kotača iz Yamahe
Sljedeći članakR&G Racing