Hyundai IONIQ 6 predstavljen u konceptnoj skici

Skica koncepta dizajna aerodinamično oblikovane streamliner siluete za novu eru EV

Konceptna skica prikazuje jedinstvenu i modernu siluetu IONIQ 6 modela. Inspirirana je kompanijskim konceptom  Prophecy EV, koji je proglašen ‘Best of the Best’ na dodjeli nagrada za dizajn Red Dot.

IONIQ 6 bit će predstavljen kao elektrificirani streamliner s čistom i jednostavnom linijom aerodinamičnog oblika. Futuristički tip dizajna streamlinera vidljiv je u skici koja odražava predanost dizajnera Hyundaija da zadovolje i estetske i funkcionalne potrebe kupaca u eri električne mobilnosti.

IONIQ 6 koristi prednosti Hyundai Motor Groups električne globalne modularne platforme (E-GMP) za pružanje rastegnutog međuosovinskog razmaka i optimiziranog dizajna interijera.

Nakon nagrađivanog IONIQ 5 automobila, IONIQ 6 podići će dizajn na novu razinu

Nedavno je Hyundaijev IONIQ 5 osvojio nagradu za Svjetski automobilski dizajn godine, stoga nije lako slijediti taj uspjeh. Sudeći pozitivnim rekacijama na teaseru, Hyundai je uspio zaintrigirati kupce diljem svijeta.

Jedinstveni i bezvremenski dizajn IONIQ 6 biti će uskoro u potpunosti predstavljen

U narednim danima, dodatne IONIQ 6 teaser slike bit će otkrivene na Hyundaijevoj službenoj društvenoj mreži, medijskim kanalima i stranici kampanje IONIQ 6.

Hyundai Motor će u potpunosti predstaviti i vanjski i unutarnji dizajn svog novog elektrificiranog streamlinera krajem ovog mjeseca.

Prethodni članakDucati DesertX vs Audi RS Q e-tron
Sljedeći članakDucati Panigale V4S – video test by Moto Puls