Jarvis na Husabergu osvojio Erzberg!

Na ovogodišnjem izdanju najekstremnije svjetske enduro utrke, sva četiri dana učesnici su imali  najteže uvjete do sada. Prvo je padao snijeg a kasnije kiša i to neprekidno za cijelo vrijeme natjecanja.
Pobjednik ovogodišnjeg Erzberg-a je i prošlogodišnji nesuđeni pobjednik  Graham Jarvis na Husabergu TE300. Ušavši u cilj nakon malo više od dva sata iscrpljujuće vožnje, prvo je upitao da li je zaista prvi. Obzirom da je prošle godine također stigao prvi ali su mu kasnije oduzeli mjesto jer nije imamo potvrđene sve kontrolne točke.
Ukupno 14 vozača  ove je godine uspjelo u zadanom vremenu odvoziti svih 20 kontrolnih točaka.
Od naših petorice vozača, za nedjeljnu utrku kvalificirali su se Marko Prodan i Tihomir Kotarski ( oba na Husaberg TE300). Na kraju je Marko Prodan uspio doći do 10-te kontrolne točke i ukupno 67 mjesta, dok je Tihomir Kotarski stigao do 6-te kontrolne točke zauzevši 159-to mjesto.
Ostala trojica naših predstavnika , Dominic Tešić, Tomislav Ostojić i Lovre Antišin ( svi na KTM 250EXC) na žalost nisu se u prednatjecanju uspjeli kvalificirati među 500 vozača za finalnu utrku.
Ukupne rezultate pogledajte na

76287_graham_jarvis_1024

naslovnaaaa

eee

ddd

ccc

bbb

aaa

Prethodni članakMoto GP – Mugello 2013
Sljedeći članakPredstavljena MV Agusta F3 800