Jesenska akcija u Yamahi!

Kao i svake godine krajem sezone, Yamaha u svojim prodajnim salonima pruža pogodnosti povoljnije kupnje novih motocikala i skutera. U odnosu na minule prodajne akcije, ove jeseni s neponovljivim cijenama prkosimo krizi jače nego ikad. Iz ponude između ostalog izdvajamo:

Naš svestrani Neo’s i potpuno novi skuter za 2013., Aerox R su naše uzdanice 50 ccm klasi. Ove modele odlikuje ekstremna izdržljivost i dugotrajnost, napredni agregati, snažne kočnice i mala težina. Idealni za gradsku gužvu. Štede Vaše vrijeme i novac. Nema više briga oko parkinga. Nema više stajanja u koloni. Od sada možete biti prvi na semaforu. Ove modele odlikuje i veliko spremište ispod sjedala za pohranu integralne kacige kao i LCD instrument tabla. Također, postoji mogućnost ugradnje dodatnog kofera. Za Vas, Vašeg suputnika i za grad. Ovo su idealni modeli.

1

2

 

Svakodnevna vožnja na posao u velikom gradu, a zatim vikend bijeg iz grada. Naši svestrani X-City i X-Max modeli nude Vam upravo to. Sportski stav te eleganciju ovih skutera nije moguće ne primijetiti uz uglađene oklope i lagane okvire. Aerodinamičan i kompaktan dizajn ne privlači samo poglede znatiželjnika nego i poboljšava rukovanje i okretnost. Odzivna snaga dolazi od 4-taktnih, 250 ccm agregata s EFI sustavom ubrizgavanja goriva, dok kotači velikog promjera nude stabilnost i kontrolu. S adekvatnom zaštitom za sve vremenske neprilike uvijek ste spremni za pokret, bez obzira na uvjete. Kvalitetna završna obrada i izdašan spremnik za pohranu stvari ispod sjedala upotpunjuju svestranost ovih skutera. Izuzetno atraktivni i poželjni. Naši skuteri objedinjuju kvalitetu i vrhunski dizajn.

3

4

 

Model TMAX donosi više sportskih performansi nego ikad prije. Zahvaljujući 530 ccm agregatu, remenom prijenosu i laganom aluminijskom okviru, uživati ćete u dosad neviđenom okretnom momentu i poboljšanom rukovanju s kojim ćete se bez problema probijati kroz gradsku gužvu. Kotači velikog promjera i odzivan ovjes garantiraju agilnost bez obzira na vrstu podloge. ABS sustav također je dostupan. Usavršavan generacijama, TMAX je ikona u dizajnu skutera.

5

6

 

XJ6 i FZ8 su motocikl koji postavljaju standarde u svojoj kategoriji. Zbog kombinacije izvanrednih i svestranih performansi kao i lakoće upravljanja te svestranog dizajna novih bočnih panela, XJ6 je naš najpopularniji motocikl. Kompaktni okviri (Alu Deltabox kod modela FZ8) su izuzetno lagani te doprinose boljoj upravljivosti. U srcu ovih svestranih motocikala kucaju pouzdani, tekućinom hlađeni pogonski agregati s 4 redna cilindra i EFI sustavom napajanja goriva te proizvode uglađenu snagu i doprinose snažnom ubrzanju uz nevjerojatni okretni moment. Oba modela su opremljena dvostrukim prednjim disk kočnicama te naprednim sustavom ovjesa s mogućnošću podešavanja (FZ8 modeli).

-

8

XT1200Z Super Ténéré Worldcrosser. Opremljen ekskluzivnim dijelovima, Worldcrosser kit uključuje lagane karbonske dijelove oklopa i posebne, crne, anodizirane štitnike okvira što čine Vaš Super Ténéré spremnim i za najteže avanture. Proizvodime neke od najsnažnijih “adventure” motocikala na svijetu već 40 godina. Naši legendarni XT i XTZ modeli predstavljaju globalne putne motocikle cijeloj jednoj generaciji entuzijasta i istraživača, i inspirirani su Dakar rally-em.

9

-

 

Svi naši modeli se odlikuju najnaprednijim ugrađenim komponentama, pouzdanim pogonskim agregatima, izvrsnoj ciklistici te sveukupnoj kvaliteti. Ne zaboravite i produljeno jamstvo u trajanju od tri godine kao niti najrašireniju mrežu ovlaštenih trgovaca i servisera u Hrvatskoj.

Provjerite akcijske cijene ostalih modela na internet stranici: http://www.yamaha-motor.hr/ ili kod Vama najbližeg Yamaha trgovca. Odaberite svoj idelan motocikl ili skuter i krenite u avanturu života.

Prethodni članakMarko Prodan i Husaberg na “Sea to Sky” u Turskoj
Sljedeći članakKalendar zimskih treninga MotoGP/2/3