KTM enduro modeli za 2015 stigli u HR

04/07/2014: Prvi primjerci novih KTM enduro motocikala stigli su u Hrvatsku tako da u Varaždinu, u Moto Špici, možete odmah pogledati EXC 250 Six Days i EXC 450 Six Days.

DSCF8125

DSCF8127

 

Nakon prošlotjedne prezentacije cross modela, sada su na red stigli i enduro EXC modeli. KTM koji drži preko 50% svjetskog tržišnog udjela u enduro segmentu, bilo u profesionalnim utrkama kao i u amaterskim vožnjama, za predstojeću sezonu dodatno je poboljšao svoju gamu enduro motocikala. a za mjesto prezentacije odabran je Sibiu u Rumunjskoj gdje će se uskoro održati i ovogodišnje izdanje Romaniacsa, popularne extrem enduro utrke.

Na EXC modelima za 2015 poboljšan je okvir, ugrađuje se novi crni Nekenov upravljač i nova generacija ručki, kao i MAE digitalni speedometer koji vozaču omogućuje bolju vidljivost odnosno čitkost na digitalnom pokazivaču. Možemo dodati da se nadamo da je novi “speedo” otporniji na udarce i da na sebe ne privlači bukve. :)

Novi su i Giant kotači koji su sada još čvršći, a poput cross modela tako se sada i enduro gama može pohvaliti narančastim “chromoly” okvirom i novim grafikama, sve u tvorničkom racing izgledu. Nizu poboljšanja priključuje se i najnovija generacija WP ovjesa uključujući i stražnji PDS amortizer, visokokvalitena elektronika, ispušni sustav i najnovija generacija Brembo kočnica.

Agregati su također doživjeli manje promjene a sama kolekcija ostala je ista: četverotaktna ponuda uključuje 250 i 350 EXC-F te jače EXC 450/500 a dvotaktna EXC 125/200/250/300. U ponudi je i prestižni Six Days a za one koji žele više tu je katalog Power Parts dijelova i oprema. Cjenik novih modela možete vidjeti ovdje: http://www.motori.hr/ktm-motocross-my-2015/ a prvi motocikli biti će dostupni već u srpnju.

 

EXC action MY 2015

125_EXC_6Days_90Grad_midres

350_EXC-F_re_vo_midres

EXC Line up 2015

Prethodni članakPoziv kandidatkinjama za izbor Miss Motori
Sljedeći članakAGV Corsa Rossi replika Double Face