KTM SX modeli za 2016

KTM 450 SX-F MY16_Studio

KTM je predstavio nove SX modele za 2016. godinu, još lakše, brže i agilnije u odnosu na prethodnike. Osjetna razlika u težini postignuta je zahvaljujući novom okviru, revidiranom agregatu i novom WP AER48 vilicom a ukupan proizvod rezultat je napornog rada KTM-ovog R&D odjela koji je nove modele bazirao na nedavno prvi put osvojenom prvenstvu odnosno pobjedničkom motociklu 450 SX Ryana Dungeya te 250 SX Marvina Musquina.

U odnosu na prethodnike, okviri novih modela sastoje se od gotovo 90% potpuno novih komponenti pri čemu je su znatno smanjena težina, postignuta bolja centralizacija masa a time i poboljšana agilnost cijelog motocikla. Uz to je novodizajniran i stražnji dio okvira, stražnja vilica, oslonci za noge te brojni drugi detalji. Nova WP vilica naziva AER48 zamjena je za postojeći 4CS model koji će se u revidiranoj varijanti na nekim tržištima i dalje biti dio osnovnog paketa.

Novi 4-taktni agregat sada je lakši a uz njega stiže i nova centralna jedinica te  launch control system i drugačiji modovi elektronski kontroliranog načina rada.

Modeli 2016 biti će dostupni od lipnja 2015 a za sve dodatne informacije može te se obratiti ovlaštenoj prodajno servisnoj mreži KTM.

KTM 450 SX-F MY16_Action

 

 

 

Prethodni članakRossijeva YZR-M1 u Zagrebu do četvrtka!
Sljedeći članakNorth West 200 – 2015 highlights