Lambretta i Malaguti u Hrvatskoj!

Splitska tvrtka PRIZMIĆ MOTO nakon Fantica postala je uvoznik još dva legendarna talijanska brenda sada u vlasništvu austrijske KSR Grupe: Lambrette i Malagutija.

Uskrsnula i nikad zaboravljena legendarna Lambretta je spremna za ponovno osvajanje tržišta. Čelična šasija, bezvremenski dizajn i kvalitetna izrada glavni su joj aduti. Naravno, u skladu s modernim vremenima, tu su ABS, svjetla i pokazivači smjera u LED tehnologiji, kao i kombinirano digitalno/analogna instrument ploča. U ponudi su modeli V50 Special, V125 Special i V200 Special. U njih su ugrađeni zrakom hlađeni četvrotaktni Sym agregati poznati iz modela Fiddle iste zapremine.

Lambretta će, sigurni smo, svojom pojavom plijeniti poglede na našim prometnicama. Cijene modela su: V50 Special 24.500 kn, V125 Special 31.800 kn, a V200 Special 34.900 kn.

Malaguti također kreće u ponovno osvajanje tržišta. Za početak s provjerenim dizajnom i mehanikom.

Dok početkom 2021, godine ne stignu najavljeni novi modeli Mission 125 i Mission 200 s Piaggiovim 4T vodom hlađenim agregatima, na našem tržištu biti će predstavljen model Madison 300 u City i Anniversary Edition verziji.

Maxi skuter je to nastao na osnovi Aprilijinog SR Max 300 modela pri čemu je korišten Piaggiov pogonski agregat. Tu su između ostalog, ABS, kontrola trakcije, veliki LCD display s mogućnošću Bluetooth povezivanja, radijalni prihvat prednje kočione čeljusti i podesivi prednji vjetrobran.

Cijena Madisona u City verziji je 41.900 kn, a u Anniversary Edition verziji 42.900 kn.

U nastavku možete pogledati povijest Lambrette i modele oba branda sa zadnje održane milanske EICMA-a:

Prethodni članakAprilia Tuono 660
Sljedeći članakMoto Guzzi V9 2021