Miss Motori 2014

2014. godine nastavlja se tradicionalni izbor za najljepšu djevojku u svijetu motora pod okriljem izbora Miss Motori u organizaciji Moto Pulsa, najbrže hrvatske moto revije i portala motori.hr.

U osmom po redu izboru, “snage” će odmjeriti nove kandidatkinje koje ćemo predstavljati na portalu. Nagrade će biti vrijedne i zanimljive, proizvodi renomiranih brandova, šminke, frizure, fitnes tretmani i ostale ženske “potrepštine” ali naravno tu su i kacige i ostala prateća moto oprema kako i dolikuje izboru Miss Motora. Ukoliko se želite pridružiti u organizaciji i biti sponzor ovogodišnjeg izbora, prostora još ima i slobodno se javite. Detalje o načinima na koji ćete moći dati svoj glas nekoj od kandidatkinja, pratite na portalu motori.hr a nadamo se da ćete nam se pridružiti i na finalnoj večeri izbora.

Predstavljanje kandidatkinja mogli ste već pratiti u Moto Pulsu no nije na odmet ponovno pogledati lijepe djevojke pa od slijedeć tjedna krećemo iz početka s predstavljanjem ovogodišnjih kandidatkinja…

IM3S4939-600x400

Prethodni članakCurva – Panigale by Ghezzi&Brian
Sljedeći članakRossi i Bridgestone S20