MIVV i Caberg u Splitu

ATT MOTO SUZUKI Split je postao ovlašteni uvoznik i distributer kaciga CABERG i ispušnih sistema MIVV za područje Hrvatske.

CABERG je vrhunski talijanski proizvođač kaciga koji ove godine slavi 45 godišnjicu postojanja. CABERG uz kvalitetu i moderan dizajn nudi i vrlo konkurentne cijene jet, modularnih i integralnih kaciga.

Njihov integralni DRIFT EVO model koristi i ovogodišnji pobjednik talijanskog supersport 600 prvenstva- Massimo Roccoli.

 

 

MIVV je jedan od najstarijih talijanskih proizvođača ispušnih sistema. Svoje iskustvo gradi još od 1970. godine, a rezultat toga su vrhunski auspusi koji su izrađeni za svaki model motocikla posebno.

Svoju kvalitetu su potvrdili u MOTO GP-u kao partner HONDA REPSOL TEAM-a od 2006-2010. god. Njihove auspuhe su koristili velikani poput Nicky Haydena i Danija Pedrose..

MIVV ispušne sisteme ,osim za sve Suzuki modele, kod nas možete kupiti i za ostale marke dvotočkaša.

Kompletan asortiman CABERG kaciga I MIVV ispušnih sistema, možete pronači u našem salonu na adresi Put Duja 16 u Splitu. Sve informacije možete dobiti na mob. 095/342 1000.

U tijeku je i božićna akcija u kojoj svi kupci modela GSX-R i BURGMAN na poklon dobivaju prekrasnu kacigu SHOEI GT AIR SUZUKI MotoGp, koju je moguće kupiti samo kod ovlaštenih Suzuki dilera po cijeni od 4.700,00 kn.

Vozite sigurno uz ATT MOTO SUZUKI Split!

Prethodni članakDucati Panigale V4R
Sljedeći članakBell 2020 MX kacige