Moto Puls katalog 2013!

Umjesto krajem prosinca, novi Moto Puls Katalog je stigao na kioske tek krajem siječnja, no to je i jedina ozbiljnije odstupanje od svijetle tradicije. Na 308 stranica obrađeno je skoro 1200 modela, odnosno 670 motocikala, 250 skutera i 240 četverocikala, a tu je i uobičajeni prostor posvećen kacigama, zaštitnoj odjeći i obući, dodatnoj opremi za motocikle, uljima i gumama.

Objavljene fotografije se broje u tisućama, a glavnina Kataloga je posvećena motociklima i u tom dijelu su obuhvaćeni praktično svi noviteti za 2013., dok se kod „starih“ modela posebno vodilo računa da se prikažu u novim (ili barem drugačijim) bojama. Osim toga, na ovogodišnjem je Katalogu dodatna pažnja posvećena i tome da se među više od 20 tisuća tehničkih podataka broj grešaka svede na apsolutni minimum.

Kao i dosad, Katalog je sveobuhvatno štivo, tako da su obrađeni relevantni proizvodi sa svih krajeva svijeta, od tradicionalne japanske četvorke preko sve propulzivnijih europskih proizvođača do uvijek atraktivne manufakturne egzotike kao što su CR&S, Headbanger, Horex, Ossa…Za modele koji su dostupni na hrvatskom tržištu istaknute su i ažurirane cijene u kunama, a glavni noviteti su opširnije obrađeni. Moto Puls Katalog 2013. ostaje na kioscima do kraja godine, no požurite po svoj primjerak jer su količine ograničene.

Prethodni članakD900SS by Bernard Mont
Sljedeći članakHusqvarna, KTM, Pierer… kako dalje?