Nagradna igra Yamaha MT-09

Yamaha trgovci diljem Europe primaju narudžbe za testne vožnje. Ali postoji način da zaobiđete red i isprobate MT-09 prije svih. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na “online Dark Side” nadmetanje! 15. kolovoza izabrati će se sretni dobitnik koji će među prvima otkriti zašto je MT-09 početak nove ere u dizajnu motocikla!

Pobjednik ovog ekskluzivnog “Dark Side” nadmetanja dolazi u Split, 5. rujna, gdje ga očekuju dva noćenja u hotelu s pet zvjezdica. To će biti uzbudljiva i nezaboravna dva dana s uzbudljivim programom uključujući i predstavljanje MT-09. Vrhunac događaja biti će adrenalinska vožnja jednog od najuzbudljivijih sportskih motocikala današnjice po najboljim motorističkim cestama u Europi. Bolje od ovoga ne može!

Ne samo da možete postati prvi u svojoj zemlji koji će iskusiti MT-09 – dobiti ćete i profesionalne, visokokvalitetne slike Vas na motociklu te mnoštvo drugih Yamaha poklona.

Više informacija poitražite na Yamahinim službenim stranicama: http://www.yamaha-motor.hr/vijesti/nagradna-igra-mt-09_46

-

Prethodni članakX-Max 400 čeka na vas!
Sljedeći članakUsporedba kamera by moto.it