Nova adresa za bicikliste i motoriste!

 

OsijekMotoProtea

Osijek je grad u kojem se sada na jednom mjestu mogu kupiti i servisirati bicikli, nabaviti oprema, ali i brojni auto i moto dijelovi.

J. J. Strossmayera 165 u Osijeku nova je meka za sve ljubitelje vožnje na dva kotača, bilo da je riječ o onima na ljudski ili pak motorizirani pogon. Naime, na istoj adresi, pod tvrtkom Protea Sport sada se nalazi nova specijalizirana prodavaonica bicikala, a od trgovine autodijelova u sklopu tvrtke Auto Krešo odvojila se i specijalizirana prodavaonica dijelova i opreme za motore.

prots-20

Pa krenimo redom, nakon Jastrebarskog i Zagreba, Osijek je treći grad u Hrvatskoj koji se može pohvaliti specijaliziranom prodavaonicom bicikala, a gdje se mogu kupiti modeli svjetski poznatog branda Specialized. Zagreb ima Specialized Concept Store, dok je u Osijeku Specialized Elite Shop. Pored Specialized bicikala u ponudi su i drugi provjereni brendovi poput GT-a, Castellia, Topeaka, Lizard Skinsa, Srama, Avida, Truvativa, Crankbrothersa i DT Swissa, a odnedavno i njemačkih bicikala Bulls te programa nizozemskih bicikala Hollandia. U planu je i daljnje širenje ponude. U osječkoj poslovnici svim će kupcima i korisnicima biti dostupna i usluga vrhunskog servisa.

Auto Krešo na adresi J. J. Strossmayera 165 poslije već dugi niz godina, a zadnje vrijeme u značajnom je porastu potražnja za motodijelovima, pa je nakon zasebnog ‘kutka’ u trgovini audijelovima, logičan slijed bilo odvajanje i otvaranje specijalizirane prodavaonica, i to treće, nakon Zagreba i Splita. Dakle, vozite li motocikl, skuter ili moped sada na jednom mjestu možete pronaći brojne rezervne dijelove popust svjećica, remenja, guma, ulja, diskova, pločica, filtra… Novost je da je svoje mjesto pored motodijelova našla i oprema brojnih proizvođača, pa je trgovina sada namijenjena i onima koji tek ulaze u svijet motora, pa nabavljaju kacigu, jaknu, rukavice…

prots-22

prots-24

prots-28

prots-8

 

Prethodni članakYamaha My Garage aplikacije
Sljedeći članakScrambler Italia Independent