Metzeler uz poznate zvijezde

image001

Prilikom održavanja Metzeler Legendary Knight u sklopu međunarodnog sajma motocikala u Milanu, Metzeler je predstavio dvije nove gume, supersportsku SPORTEC M7 RR i custom toouring ME 888 MARATHON Ultra . Događaju su kumovale dvije velike svjetske zvijezde, frontmen Aerosmitha i glasnogovnornik američkog proizvođača custom motociikala “Dirico motorcycles USA” Steven Tyler, i po mnogima jedan od najsimapatičnijih vozača današnjice, Britanac Guy Martin, živuća legenda cestovnih utrka.

Metzeler Legendary Knight

Obzirom na očigledne afinitete, naravno da je Tyler predstavio MARATHON dok je čast predstavljanja novog SPORTECa pripala Martinu koji je govorio o suradnji Metzelerea sa cestovnim natjecanjima iz čega je i razvijena novaM7 RR guma. SPORTEC, dizajniran da pruža maksimalnu razinu okretnosti i sigurnosti uz vrhunske performanse čak i uvjetima mokre, neravne i prljave podloge kakve nailazimo u svakodnevnoj upotrebi na cesti, trebao bi se pojaviti u prodaji početkom proljeća slijedeće godine.

Sportec M7 RR

ME 888 MARATHON Ultra, nova guma u novim dimenzijama u znaku plavog slonića namjenjena je ljubiteljima custom motocikala biti će predstavljena u dimenziji od 23″ kao i u Whitewall verziji, odnosno u bijeloj bolji na bočnim stranama. Whitewall izvedba uključuje 12 dimenzija, 5 prednjih i 7 stražnjih, koje bi trebale pokriti potrebu većine custom motocikala.

 

 

Prethodni članakZanimljivi stunt…
Sljedeći članakMonster 1200 “Best in Show”