Nove pogodnosti iz Piaggio Grupe!

Piaggio Grupa je u svim svojim salonima pripremila za vas izvanrednu prodajnu akciju, na ograničeni broj vozila dostupnih na zalihi, u kojoj ćete prilikom kupnje najtraženijih modela skutera ostvariti značajne uštede.

Scarabeo 200 već je poznat kao skuter s odličnim omjerom uloženog i dobivenog pa će tijekom trajanja ove akcije biti još bolji odabir za one koji traže gradski skuter s visokim kotačima i elegantnim linijama.

Oni koji traže snažne sportske skutere, koji će im uz odlične performanse pružiti i obilje sigurnosti, zasigurno će odabrati Gileru Nexus 300 ili Apriliju SR Max 300 po izvanrednoj  cijeni od 35.500 kn.

Najpopularniji skuter Piaggio Grupe, Piaggio Beverly 300 tijekom trajanja ove akcije može biti vaš već od 34.990 kn što ga čini još privlačnijim.

Scarabeo 200

SR Max 300

 

Uz navedene modele, pažnju će u Piaggio salonima uvijek privlačiti top modeli Piaggio X10 350 i Beverly Sport Touring 350 koji su uz privlačan dizajn i najnapredniju tehnologiju dokazali svoju vrijednost na tržištu. Piaggio X10 350 je uz iznimnu udobnost i prostranost idealan za svakodnevna krstarenja gradskim ulicama ali i za duža putovanja te je tijekom trajanja ove akcije dostupan po cijeni od 48.500 kn odnosno 56.500 kn za verziju Executive opremljenu kombinacijom ABS i ASR sustava. Beverly SportTouring 350, koji uz sportsku eleganciju pruža dinamičan i sportski doživljaj u vožnji, sada je dostupan po cijeni od 39.990 kn dok je verzija s kombinacijom ABS i ASR sustava dostupna već od 43.990 kn. Novi pogonski agregat 350, kojim su opremljeni Piaggio X10 i Beverly SportTouring, uz  najbolje performanse i najnižu potrošnju goriva u klasi pruža iznimno niske troškove održavanja i ekološku prihvatljivost.

Sva vozila Piaggio grupe svoju kvalitetu dokazuju mogućnošću povoljne kupnje 2+2 produženog jamstva s kojim sve uvjete dvogodišnjeg jamstva produžujete na dodatne dvije godine bez ograničenja kilometara.

Gore navedene odnose se na gotovinsko plaćanje. Ova posebna ponuda neće dugo potrajati, stoga je najbolje požuriti do najbližeg prodajnog mjesta Piaggio Grupe i iskoristiti ovu izvanrednu priliku.

X10 350

 

Beverly SportTouring 350

 

Prethodni članakMoto Puls broj 137 na kioscima!
Sljedeći članakHayden i Laverty na Apriliji u Moto GP-u?