Novi BMW servis u Zagrebu

IMG_0996

Na zagrebačkoj Željezničkoj cesti 52, odmah uz Novu Branimirovu, svoj BMW specijalizirani servis i rent-a-bike naziva “Motorkotači Igor” otvorio je Igor Ivankić, 25-godišnjak koji je posljednjih osam godina svog života posvetio servisiranju motocikala. Organizirao je za svoje klijente, prijatelje i partnere pravu motorističku feštu a od kraja lipnja Igor sa svojim kolegom počinje raditi kako sam kaže – punom parom.

“Sada kad sam otvorio servis, mogu reći da sam potpuno sretan, bilo je mnogo posla, dijelova koji su trebali stići, sve je trebalo pripremiti. Ideja mi je bila otvoriti servis i rent-a-bike mjesto gdje će vozači motocikala dobiti potpunu uslugu servisiranja, popravka, savjetovanja, održavanja svog motocikla. I sam vozim motocikle, tako da je odluka bila vrlo jednostavna, a osmogodišnje iskustvo njihova servisiranja smatram izvrsnim temeljem za vlastiti posao”, rekao je nakon otvorenja radionice “Motorkotači Igor” njen vlasnik Igor Ivankić.

 

Ovaj 25-godišnjak je motociklistima itekako poznato ime, a to se vidjelo i na dan otvorenja kada su svog omiljenog “doktora za motocikl” došli podržati klijenti, prijatelji i partneri iz Hrvatske, zemalja regije, Europe, ali i čak iz daleke Argentine iz koje je doputovao par, Leandro Mendez i Fernanda Mulet, koji je u proputovanju svijetom.

Potporu je svom velikom prijatelju došao dati i Željan Rakela, čovjek koji “živi” na motociklu i njime putuje po svijetu, koji je rekao: “Moj motocikl ima oko 350 tisuća prijeđenih kilometara, u odličnom je stanju, ulje gotovo uopće ne troši i mogu se u njega pouzdati upravo zato jer mi ga servisira Igor. Prije tri godine odlučio sam putovati Australijom i prije polaska sam svoj motor, koji je tada imao prijeđenih 220 tisuća kilometara, povjerio Igoru. On je napravio izvrstan posao. Niti jednom moj motocikl nije zakazao što bi bio popriličan problem u Australiji, zemlji gdje nemate baš na svakom koraku servisera. I s ovom kilometražom koju danas ima moj je motocikl u izvrsnom stanju, zahvaljujući dobrom i kvalitetnom održavanju, a za to se uvijek bez brige obraćam Igoru.

Više od 100 motociklista, zajedno s Igorom, razgledalo je njegov servis, a nakon toga se slavilo, baš onako kako to motoristi rade, uz dobru rock svirku, hranu i piće.

 

IMG_0846

IMG_0986

IMG_1113

IMG_1086

IMG_0895

 

Prethodni članakMotoGP – Assen 2015
Sljedeći članakHeld Titan – video procesa izrade rukavica