Novi modeli Scorpion kaciga za 2015

Šest novih modela predstavljeno je za slijedeću sezonu iz francuskog Scorpiona, a novosti pokrivaju integralne, modularne, jet i offroad kacige. Scorpionov top model dobio je nasljednika koji se sada zove Exo-2000 EVO Air. Primjena vrhunske tehnologije kao i novi dizajn, obilježja su nove kacige koja je sada još lakša i udobnija a vanjska školjka još otpornija na udarce. Kvalitetu izrade porizvođač garantira s pet godina garancije.

casques-scorpion-2015-exo2000-evo_hd

Najprodavaniji Scorpion model koji je izvrsna kombinacija kvalitete i cijene, Exo-1000 Air doživjela je najviše promjen i dobila novi naziv Exo-1200 Air. Potpuno je redizajnirana tako da sada izgleda agresivnije, novi je sistem ventilacije, mehanizam otvaranja okvira preuzet je s top modela, a u ponudi su i nove boje.

Model ispod Exo-1200 koji zadržava brojne karakteristike po nižoj cijeni je i potpuno novi model Exo-710 Air. Kaciga je napravljena iz TCT materijala a uključuje i novu generaciju zračnih jastuka kako bi kaciga što bolje prijanjala uz glavu. Kao i na svim Scorpion modelima, sami putem pumpice regulirate količinu zraka. Exo-710 opremljana je i pinlockom protiv zamagljivanja te vizirom Max Vision 3D.

casques-scorpion-2015-exo-1200-710-3000-air_hd

Modularna odnosno flip-up kaciga Exo-910 Air više nije u ponudi a zamjenjena je novom serijom Exo-3000 Air. Karakteristike 910 sada su modernizirane poput nove školjke od TCT-a te je poboljšana ergonomija kako bi kaciga bila što udobnija i tiša  na dužim relacijama.

Urbana publika moći će odabrati jet kacigu Exo-220 koja mjenja stariji model Exo-200 a opremljena je dužim vizirom te udobnija s novom unutrašnjošću.

Offroad model VX-15 Air vrlo je popularan među hrvatskim vozačima jer se radi o kacigi kojom za ne puno novaca dobivate izvrsnu kacigu ili kako se danas popularno govori, radi se o “best buy” kacigi. Sada nam stiže nasljednik model naziva VX-15 EVO Air a radi se o potpuno redizajniranom modelu s novom ventilacijom i nešto širim otvorom za naočale dok se sustav zračnih jastuka ne mijenja.

casques-scorpion-2015-exo-220-vx15-evo_hd

Više ionformacija o Scorpion modelima možete dobiti u Moto opremi, Ilica 226, Zagreb, dok cijelu kolekciju 2015 s dostupnim grafikama možete vidjeti na linku http://issuu.com/deanpukaric/docs/scorpion_katalog_2015

 

Prethodni članakGuintoli na CBR1000RR – video
Sljedeći članakBožićni popust Piaggio Grupe