Novi Moto Puls na kioscima

Uz tridesetak stranica posvećenim novostima i sajmu u Milanu, vrući noviteti za 2013. dominiraju i među testiranim motociklima, gdje je potencijalno najzanimljivija recenzija Kawasakija Z800, no tu je i test potpuno novog Triumpha Trophy 1200 SE, obnovljene Yamahe Aerox R i produženog Can-Am Outlandera 1000 u najprestižnijoj Max Limited varijanti. Tek nešto stariji, ali ništa manje atraktivan, je Victory High Ball sa svojim nebulozno visokim „apehanger“ upravljačem.

Novosti za 2013. su opširno obrađene u posebnom prilogu posvećenom novoj modnoj kolekciji zaštitne opreme, gdje su silom zakona fluorescentne boje postale sve popularnije. Osim toga, tu je i tradicionalni izbor motocikla, skutera i četverocikla godine, u kojem čitatelji mogu osvojiti vrijedne nagrade, a temeljito je ažuriran i cjenik, u kojem su obrađene praktično sve ozbiljnije marke motocikala, skutera i četverocikala prisutne na našem tržištu.

Na minulu 2012. godinu podsjeća izvještaj sa izbora Miss Motori, dok nešto dublje u prošlost vraća osvrt na nedavno umirovljeni Kawasaki Z750, koji predstavlja jednu od boljih prilika na tržištu rabljenih. Tu je i kratka biografija Hesketha V1000, britanske egzotike koja se u malim količinama proizvodi već tri desetljeća, a opširno je obrađeno i četvrt stoljeća postojanja Superbike prvenstva, s naglaskom na karizmatične motocikle koji su obilježili tu eru.

Dakako, zastupljene su i sve one standardne rubrike, pa tako možete uživati u aktualnostima, putopisu, recenziji potencijalnog vikend odredišta, zanimljivoj preradi, stripu Joe Bar… Sve to, i još mnogo više, raspoređeno je na ukupno 164 strane.

 

 

 

 

Prethodni članakSBK – povratak na stazu
Sljedeći članakJerez SBK test, Sykes najbrži