Novi Moto Puls na kioscima

Glavne zvijezde su ZX-6R 636 i Brutale 800, no to je tek dio priče o 134. izdanju Moto Pulsa

Iako meteorološke neprilike nisu pogodovale njegovom nastanku, smrznuto ranoproljetno izdanje Moto Pulsa ipak je stiglo na kioske. Kao i uvijek, naglasak je stavljen na testove, a ovaj put popis predvodi novi i očekivano brzi Kawasaki ZX-6R 636, kojeg u stopu prati lagana, zabavna i lijepa MV Agusta Brutale 800. Tu je i usporedni test velikih touring motocikala u kojem je sukobljeno nešto novo (Trophy 1200), nešto obnovljeno (FJR 1300) i nešto (pra)staro (Pan European 1300).

Oni koji preferiraju ekonomična rješenja mogli bi se zamisliti nad testom Piaggia Fly 125 3V, dok je onima koji to vole raditi u blatu namijenjen test solidnog kineskog ATV-a. Praktično su ispitani blagotvorni učinci popularnog aditiva za ulje, teoretski su obrađene mistične moći Ram-Air sustava, a tu je i detaljni prikaz 110 godina povijesti Harley-Davidsona sa šezdesetak fotografija najvažnijih, najpoznatijih, ali i najčudnijih modela te marke.

Ljubitelji trendova mogu štošta doznati o novim kolekcija zaštitne opreme, ali i multifunkcionalnim kacigama, dok će sklonima ekstravaganciji pažnju privući dramatična prerada raritetne šestcilindrične Honde CBX 1100. Objavljeni su i pobjednici izbora za najbolji motocikl, skuter i četverocikl godine s pripadajućim popisom 11 sretnika koji su osvojili nagrade, među kojima su i 3 kacige i 2 jakne. Ne nedostaje ni osvrta na početak sezone motosporta, a za bolje planiranje eventualnih vožnji tu je i kalendar moto susreta za 2013. A to nije sve što možete naći na više od 160 strana najbrže hrvatske revije…

 

1

Prethodni članakIznenađenje u Texasu, i drugi dan…
Sljedeći članakDunlopov poseban poklon za voljene!