Novi Moto Puls na kioscima!

Netom završeni EICMA sajam u Milanu je zračio optimizmom. Talijani su malo podbacili brojem noviteta, ali su zato ostale europske marke pokazale odlučnost, dok su japanski proizvođači potvrdili kako su ponovo u igri. Gledano po vrstama modela, mogli bi reći da su sajam obilježili agresivni sportski nakedi, ponajprije oni iz kategorije supernakeda, koji su dramatično pomakli okvire klase.

Uglavnom, na atraktivne novitete su otpale čak 32 stranice, a novih modela za 2014. ne nedostaje ni u rubrici testovi. Tako je tu test novog Ducatija 899 Panigale, bitno poboljšanog Harley-Davidsona Street Glide te japanski uglađene i okretne Yamahe XV 950 R. Osim toga, testiran je i munjeviti Triumph Street Triple R, baš kao i BMW-ovi dvojajčani blizanci F 700 GS i F 800 GS. Testovi skutera uključuju kloniranog sportaša Apriliju SRMax 300 i ekonomičnog Kymca Agility FR 50 2T.

Od ostalih tema izdvajamo još jedan odličan putopis bračnog para Gemić, koji su sa svojom „Severinom“ ovaj put proputovali Maroko, a temeljito je obrađen i završetak sezone u domaćem i svjetskom motosportu. Uz opis rada tek predstavljenog sustava kontrole stabilnosti i druge zanimljivosti, sve tradicionalno završava još jednim avanturama vjernih posjetitelja Joe Bara na 146. stranici Moto Pulsa.

NajavaMP138novosti

Prethodni članakBMW S 1000 R
Sljedeći članakMichelin i Bridgestone akcija -10%!