Novi Moto Puls na kioscima!

Novi Kawasaki Versys 650, KTM RC 390 i H-D Road Glide predvode kolonu testiranih modela, a tu su i fotografije jedne ljepotice, analiza Ninje H2R, aktualne teme…

Jeste li znali da je Lamborghini, načelno, proizvodio motocikle, da Ninja H2R – barem jednim svojim dijelom – probija zvučni zid ili da KTM prodaje i ljubičaste ženske gaćice? Kraj tih trivijalnih podataka, novi broj Moto Pulsa donosi i bitno duhovniji sadržaj, kao što su to, recimo, atraktivne fotografije čiste ljepotice na prljavoj zvijeri iz močvare.

U popisu testiranih modela svakako se ističe novi Kawasaki Versys 650, koji po popularnoj cijeni sada nudi još bolju kombinaciju udobnosti i zabave. Tu je i test KTM-ovog atraktivnog A2 sportaša s oznakom RC 390, dok je sa sasvim suprotne strane spektra na red za recenziju došao i čudnovati H-D Road Glide i pokazao se najboljim oklopljenim tourerom tog proizvođača. Još uvijek je svježa i Honda NC 750 X, koja se pokazala iznimno štedljivom i neočekivano zabavnom, dok test obnovljene Yamahe X-Max 250 objašnjava zašto je baš taj model s razlogom najprodavaniji u svojoj klasi.

Od ostalih tema, najviše prostora zauzima pregled motorističke odjeće i obuće, tu je i detaljna analiza Ninje H2R, a ekstra sadržajem su počašćeni i ljubitelji prerada, posebno onih ekstremnih. Putopis nas vodi preko Alpa za upravljačem lijepog plavog Tomosa, dok sportski dio, između ostalog, donosi osvrt na netom završeni reli Dakar, kao i pregled dodjeljivanja nagrada prvacima Hrvatske u različitim disciplinama.

Obrađeno je i nekoliko optimističnih i aktualnih tema, od analize konačno dočekanog rasta tržišta i smanjenja broja nesreća, preko novih registracijskih pločica, do poučnog teksta o tajnama fizičke pripreme za novu sezonu. I to nije sve…

naslovna145

 

Prethodni članakComa na KTM-u osvojio Dakar 2015
Sljedeći članakAprilia Red Devils SBK – Portimao test