Novi Moto Puls na kioscima

Na brojne i zanimljive novitete za 2017. otpada čak 55 strana, no našlo se mjesta i za testove, sport i turizam.

Oporavak moto industrije i nužnost prelaska na Euro4 norme rezultiralo je rekordnom jesenjom berbom noviteta, pa onda i rekordno velikim prilogom od 55 strana posvećenih svemu viđenom na sajmovima Intermot i EICMA. Ima tu svega, od novih avanturističkih motocikala, uključujući i one male zapremine, preko brojnih retro i naked premijera, do uskrsnulih japanskih sportskih modela. A svemu tome treba pribrojiti i posebnu rubriku s novitetima predstavljenim između ta dva sajma.

Sve one koji misle kupiti neki od tih noviteta mogao bi zanimati i osvrt na novi zakon o trošarinama, dok rubriku doživljenog u vožnji predvodi usporedni test pet vrhunskih sportskih nakeda iz pet različitih nacija. BMW R 1200 R, Ducati Monster 1200, KTM 1290 SuperDuke R, Triumph Street Triple S i Yamaha MT-10 obračunali su se na famoznom Grosslockneru, kojem smo posvetili i turističku razglednicu, a u Austriju se vraćamo u našem vikend odredištu.

Tu je i test Triumphovog uvodnog retro modela Street Twin, te Harley-Davidsonovog top modela Ultra Ulimited, dosad najbolje inačice Electre Glide, pokretane novim Milwaukee Eight agregat. Ljubiteljima off-road vožnje posvećen je osvrt iz vožnje Can-Am noviteta za 2017. Dakako obrađen je i završetak MotoGP i Superbike sezone, a nije izostala ni uobičajena doza motokrosa i hard endura.

naslovna156-3

Prethodni članakMotoGP – Valencia 2016
Sljedeći članakPeticija za regulaciju godišnjeg poreza na CMV