Novi Moto Puls u subotu 22.3. na kioscima

Novi Moto Puls, broj 140., u prodaji je od subote 22.03.2014. U prvom planu su testovi Yamahe MT-07 i KTM 1290-a Super Duke R uz brojne druge zanimljive teme.

Drugi ovogodišnji broj Moto Pulsa donosi testove tri nova modela koji osjetno pomiču granice. Yamaha MT-07 na impresivan način spušta letvicu kad je u pitanju izdvajanje minimalne količine novca da bi se dobio maksimalno ozbiljan motocikl. Ovo ozbiljan treba shvatiti i kao zabavan, upravljiv i inovativan.

KTM 1290 Super Duke R je nešto drugačija zvijer i on pomiče granice kad su u pitanju maksimalne performanse golih motocikala, a istovremeno se pokazao i iznimno pitomim pri izvršavanju svih želja vozača. Nevjerojatno uspjelo sjedinjenje čovjeka i stroja. S druge strane, Kawasaki je s modelom J300 hrabro zakoračio u segment skutera i, ako je suditi po voznim osobinama, uopće nije pogriješio.

Iako nisu ovogodišnji noviteti, i preostali testirani motocikli su još uvijek svježi i zanimljivi. Uspoređeni su tako potencijali Yamahe XV 950 s Harley-Davidsonovim uvodnim modelom Iron 883, dok pojedinačni testovi donose recenzije Honde CBR 600RR i Suzuki Inazume 250, dok bi one koji uživaju u blatu mogao zanimati test četverocikla Kymco Maxxer 450i, sportskog modela s pogonom na sve kotače.

U novom broju Moto Pulsa možete upoznati i dvije nove kandidatkinje za izbor za Miss Motori, te doznati tko je pobijedio u izboru za Najmotocikl godine i tko je od čitatelja-glasača pritom osvojio nagrade. Vrlo dobar putopis vodi vas Portugala i natrag, dok vas umjereno opširna sportska rubrika upoznaje sa početkom sezone u najznačajnijim prvenstvima. Budući su proizvođači motocikala počeli predstavljati nove modele tijekom cijele godine, tu je i izdašna porcija aktualnih noviteta, a ne nedostaje i uobičajenih rubrika.

 

Naslovna140web

Prethodni članakNova Vespa Primavera u salonima!
Sljedeći članakPiaggio Beverly 300 Sport