Novi Moto Puls!

Od subote (13.07) na kioscima je novi broj Moto Pulsa, dijelom posvećen blagodatima ulaska u EU.

Glavna tema 136. izdanja Moto Pulsa je ulazak u EU i sve što nam to donosi, od manjih trošarina i pojeftinjenja motocikala, do drugačijeg postupka uvoza novih ili rabljenih motocikala iz EU, obračuna davanja te promijenjenih prava i obveza. Čak 15 strana je posvećeno novitetima za 2014., među kojima je najveća zvijezda trocilindrična Yamaha MT-09, a ne nedostaje ni testova među kojima središnje mjesto zauzima usporedba Kawasakija ZX-6R 636, Triumph Daytone 675R i Suzukija GSX-R 600.

Tu su i pojedinačni testovi  Aprilije Caponord, KTM-a 1190 Adventure i najnovijeg Harley-Davidsonovog modela Breakout, ali i testovi netom predstavljenih i zanimljivih skutera Yamaha X-Max 400 i Kymco Xciting 400. Putopis nas vodi na vožnju jednom od najboljih planinskih cesta na svijetu, dok nas sjećanje vraća na kultni BMW R 90 S te dugačku povijest uvijek problematične Husqvarne.

Našlo se mjesta i za opis elektronskog tuninga motocikla, a opširno su obrađena i sportska događanja, među kojima i TT Isle of Man, Erzberg Rodeo i cestovno PH u Križevcima. Tu je i izvještaj s Motohappeninga, plus osvrt na zanimljivije moto susrete, uključujući i proslavu 110 godišnjice Harley-Davidsona u Rimu. Dakako, to nije sve što možete naći na 164 stranice Moto Pulsa…

slikaXX ee

Prethodni članakAuto Antonio novosti u moto programu
Sljedeći članakMotoGP – Sachsenring 2013