Novi Suzuki prodajno servisni centar u Splitu

Split je novo ime na listi ovlaštenih Suzuki centara koji pokriva područje cijele Dalmacije. Voditelj prodaje našeg salona ATT MOTO je Joško Radić, ljubitelj i poznavatelj moto svijeta, s tridesetogodišnjim iskustvom na dva kotača i nebrojenim kilometrima na raznim motociklima i skuterima.

Naš tim se sastoji od zaljubljenika u motore, skutere i moto sport. U prodajnom salonu će vas primiti ljubazno, nenametljivo i educirano osoblje, kojem je krajnji cilj zadovoljstvo stranke. Svakom kupcu se pristupa s posebnom pažnjom, kakvu i zaslužuju ljudi koji svakodnevno u prometu sudjeluju na dva kotača. Želimo da se kupci naših dvotočkaša, originalnih rezervnih dijelova i korisnici servisa osjećaju sigurno kada nakon primljene usluge izađu na cestu.

U opremljenom servisu vašeg ljubimca će uslužiti posebno obučeno i educirano osoblje po standardima Suzukija.

Naš prodajni salon  i servis su smješteni u kompleksu centra ATT Suzuki prodaje automobila na adresi Put Duja 16, 21000 Split.. Dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisiranju Suzuki automobila, jamči našim korisnicima izuzetno dobru uslugu i minimalno čekanje na vozila s tvorničkog lagera. Isto tako možemo se pohvaliti i najbržom mogućom isporukom rezervnih dijelova (2-3 dana), a poseban naglasak stavljamo na sigurnost ugradnje original Suzuki rezervnih dijelova i opreme, uz korištenje original filtera i OEM Suzuki Ecstar maziva.

U našem salonu možete kupiti kacige renomiranih brendova KYT i Vemar, kao i ostalu zaštitnu opremu za vozača.

Suzuki več dugo vremena u Splitu i okolici nema prodajno servisnu podršku za motocikle, kakvu takav brend zaslužuje. Od samog početka želimo ponuditi kompletnu gamu proizvoda, pa tako u našem salonu možete vidjeti i sjesti na gotovo sve modele Suzukija koji su trenutno u ponudi.

Znamo da kvalitetu, izdržljivost i sportske uspjehe ove marke ne treba posebno naglašavati, ali našim neposrednim pristupom svakoj stranci i tržištu uopće želimo pridonijeti još većoj popularnosti ovog japanskog premium brenda. Svoju ponudu i uslugu namjeravamo konstantno nadograđivati i učvrstiti svoju poziciju na tržištu. Tu smo, da ostanemo zbog vas, koji ćete nam pokloniti svoje povjerenje kupnjom naših vozila, a mi ćemo vam uzvratiti dugogodišnjom servisnom podrškom i njegom vašeg vozila.

Od skutera u našem salonu su izloženi popularni modeli Burgman u verziji od 125, 200, 400 i 650 cc. Ženskom dijelu moto populacije, kao i početnicima, zbog svoje male težine i okretnosti, posebno će biti zanimljivi sportski model GSX250R i elegantni V-Strom 250. Povratnicima u moto svijet, vozačima koji misle dugo godina voziti isti motocikl koji ne gubi na vrijednosti, kao i ljubiteljima evergreena- možemo preporučiti model SV650, kao i nevjerovatno lijep model SV650X u caffe racer izvedbi.

Za avanturiste tu je V-Strom 650, a za one zahtjevnije tu je i verzija V-Strom 650 XT s žbicanim naplatcima, zaštitama korita motora i ruku vozača.

Za one s najsnažnijim srcem pripremili smo legendarni GSX-R1000 s agregatom snažnim 202 ks i brzinom većom od 300 km/h.

Svi spomenuti modeli dostupni su za isporuku odmah.

 

Prethodni članakDucati Hypermotard – Dan otvorenih vrata
Sljedeći članakStigao Moto Puls 168.