POČELA JE HARLEY–DAVIDSON® ZIMSKA AKCIJA!

MY20 P&A Images

Zima je idealno vrijeme u kojem bezbrižno možete prepustiti  svoj motocikl u ruke servisnih stručnjaka kako bi ga pripremili za sezonu vožnje.

U Harley-Davidson® servisima u Zagrebu i Splitu počela je zimska akcija u sklopu koje možete urediti svoj motocikl uz posebne pogodnosti, neovisno koji model i marku motocikla vozite. Akcijske cijene radnoga sata za Harley-Davidson modele iznose 290 kn/sat, 220 kn/sat za ostale marke motocikala te 180 kn/sat za skutere. Sjajni popusti od -30% do -50% odnose se i na bogati izbor originalnih Harley-Davidson® dijelova, opreme te odjeće. Na području Zagreba i Splita osigurano je besplatno preuzimanje i dostava motocikala. Akcija traje do 31. siječnja 2022.

Uz zimsku akciju u servisu, još uvijek traje i akcija na raspoložive Harley-Davidson® motocikle iz demo programa na koje možete ostvariti popuste do 29.000 kn. Također, u prodajnom centru u Zagrebu možete pronaći odličan izbor rabljenih motocikala koji su provjereni od strane vrhunskih stručnjaka te su uredno održavani.

Za one koji nemaju adekvatan prostor za smještaj motocikla, također postoji mogućnost zimskog čuvanja i održavanja motora po akcijskim cijenama.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte prodajno-servisne centre Harley-Davidson® Zagreb na tel. 01 5634 922 / [email protected] ili Harley-Davidson® Split,  na tel. 021 737 330 / [email protected].

Prethodni članakAlfa Romeo Giulia & Stelvio GT Junior
Sljedeći članakPredstavljen Ducati Desert X